Site gone off
Select messages from # through # Forum FAQ
[/[Print]\]

Evolution-Xtreme -> General Support

#1: No icon Site gone off Author: GI_Location: London England PostPosted: Thu Mar 02, 2017 7:06 am
    —
 My  site  went  off  today  and  it  has  happened  before.  This  is  what  i  get:
 Internal  Server  Error
 
 The  server  encountered  an  internal  error  or  misconfiguration  and  was  unable  to  complete  your  request.
 
 Please  contact  the  server  administrator,
Please  login  to  see  this  email
Get  registered  or  Log  in
 and  inform  them  of  the  time  the  error  occurred,  and  anything  you  might  have  done  that  may  have  caused  the  error.
 
 More  information  about  this  error  may  be  available  in  the  server  error  log.
 
 Additionally,  a  500  Internal  Server  Error  error  was  encountered  while  trying  to  use  an  ErrorDocument  to  handle  the  request.

 
 I  went  to  the  server  who  insists  it  is  the  index.php  file  that  is  wrong  and  to  get  in  touch  with  the  developer  and  get  the  correct  index.php  file.  I  uploaded  the  index.php  file  again  and  it  was  still  off  so  i  said  the  fault  is  at  your  end  not  mine  as  it  went  wrong  on  the  server  not  on  my  pc.  Has  anyone  else  had  the  same  thing?
 I  have  had  this  before  with  this  server  and  they  simply  flushed  the  cache  and  it  came  back  on.  This  time  he  said  he  flushed  the  cache  only  after  i  asked  him  to  get  a  second  opinion  and  someone  else  to  flush  the  cache.  Don't  believe  a  word  of  it  and  the  site  is  still  off.
 If  i  upload  the  whole  site  from  the  beginning  will  i  lose  all  my  posts  on  the  forum  and  files  i  have  installed  and  downloads  i  have  put  links  to  etc'  ?.

#2: No icon Re: Site gone off Author: GI_Location: London England PostPosted: Thu Mar 02, 2017 8:53 am
    —
 All  back  on  now,  they  say  it  was  the  error.log  file.  Is  this  possible  for  someone  to  hack  that  file  and  cause  the  index  page  to  go  blank  ?

#3: No icon Re: Site gone off Author: ShadzLocation: Nottingham PostPosted: Thu Mar 02, 2017 11:59 am
    —
 The  error.log  file  and  the  index.php  file  have  nothing  to  do  with  each  other.
 
 The  error  log  is  just  there  to  let  you  know  all  the  errors  that  are  occuring  on  
 your  site.

#4: No icon Re: Site gone off Author: Lonestar PostPosted: Fri Mar 03, 2017 11:21 am
    —
 The  size  of  the  error  log  must  have  been  too  large  for  the  site  memory  to  process,  Which  is  why  you  get  the  error,  Always  visit  the  admin  panel  and  check  for  any  error  your  site  may  have,  If  you  don't  things  like  this  tend  to  happen.  Error  logs  just  get  too  big  to  process.



Evolution-Xtreme -> General Support


output generated using printer-friendly topic mod. All times are GMT - 5 Hours

Page 1 of 1