Anonymous,

Please Login or Register
Download Nuke Evolution Xtreme today for a CMS you can enjoy using and sharing with your friends!
[ Download Now ]
Forum Index  ·  Search  ·  Usergroups  ·  Edit your profile  ·  Members  ·  Login, Check Messages
Arcade  ·  Ranks  ·  Staff  ·  Statistics  ·  Board Rules  ·  Forum FAQ  ·  Log in

Search for at
Evolution-Xtreme Advanced Search


+  
Latest Site News   Next 5 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
File Repository 1.0.0 Released Announcements! Lonestar 0 Tue Apr 26, 2016 6:44 am
Lonestar View latest post
Image Repository Released Announcements! Lonestar 1 Mon Oct 27, 2014 7:39 pm
Lonestar View latest post
So what happened to us? Announcements! SgtLegend 0 Tue May 06, 2014 12:32 am
SgtLegend View latest post
[PROGRESS] Nuke Evolution Xtreme 2.0.9e Announcements! SgtLegend 2 Sun May 27, 2012 6:25 pm
SgtLegend View latest post
European Cookie Law Announcements! SgtLegend 0 Sat May 26, 2012 7:33 am
SgtLegend View latest post
   
Recent Topics   Next 15 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
Evo staff looking for some volunteers. Community Announcements coRpSE 20 Thu Jul 02, 2015 9:19 am
Depresjon2 View latest post
Evo Xtreme 2.0.9D Updated for PHP 5.6 General Support coRpSE 121 Thu Mar 23, 2017 3:57 pm
casterdon View latest post
[ MOD ] - Honeypot V2.2 AntiBot Module Security coRpSE 106 Tue Nov 22, 2016 11:30 am
coRpSE View latest post
Possible new Admin area layout Comments and Suggestions Lonestar 18 Wed Sep 14, 2016 11:37 am
Blackou View latest post
jQuery update General Support Lonestar 2 Wed May 11, 2016 4:49 pm
Charles64 View latest post
Deutsche Sprachdatei - german language files German DT50R 7 Thu Jan 28, 2016 7:04 am
DT50R View latest post
[FIX] Correct Cookie Settings (Invalid Session Error) Quick fixes killigan 110 Fri Mar 20, 2015 1:06 pm
Macdaddy View latest post
head and body help General Support hercountrybuck 8 Tue Apr 04, 2017 2:08 pm
Sp0rAdiC View latest post
babstats nuke evo PHP 5.6 Modules pd35 4 Mon Mar 27, 2017 5:45 pm
Ragonese View latest post
Looking for coRpSE? He is gone till May. General Chat coRpSE 4 Sun Mar 26, 2017 6:50 pm
coRpSE View latest post
Think I got hit with malware somehow General Support bobdude 10 Sun Mar 26, 2017 6:44 pm
coRpSE View latest post
error log Bugs Redcougarxr7 31 Tue Mar 21, 2017 8:46 pm
coRpSE View latest post
I seem to be locked out of my website Smile General Support storm 4 Sat Mar 11, 2017 12:29 pm
coRpSE View latest post
Site gone off General Support GI_ 3 Fri Mar 03, 2017 11:21 am
Lonestar View latest post
Norwegian Language Multilingual Support dogbone 0 Wed Mar 01, 2017 10:43 pm
dogbone View latest post

Help with Site Navigation mod
Goto page 1, 2, 3  Next
 
Post new topic    Reply to topic    printer-friendly view   Thank Post    Evolution-Xtreme Forum Index -> General Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
TimBitz




Joined: May 13, 2009
Posts: 122

Reputation: 15.3
canada.png


Status: Offline
PostPosted: Thu Jan 07, 2010 5:34 pm Post subject: No icon Help with Site Navigation mod Reply with quote

 Hi  there,
 
 I  have  installed  the  Site  Navigation  mod  like  at  the  top  of  this  site  but  I  have  a  couple  questions  if  somebody  has  time  to  answer  them.
 
 1)  How  do  you  make  the  nav  bar  static  so  that  it  stays  in  the  same  spot  when  scrolling?
 2)  How  do  you  get  rid  of  the  login  section  on  the  right  side  of  the  nav  bar?
 3)  How  do  you  change  the  appearance  of  the  nav  bar?   Colors  etc
 
 Thanks  in  advance  for  any  helpful  advice,  it's  greatly  appreciated.
 
 Tim
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SgtLegend
Site Admin
Site Admin
Lead Developer
Lead Developer
DFG Developer
DFG Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Oct 11, 2008
Age: 25
Posts: 5169
Location: Australia
Reputation: 616.1
votes: 27
australia.png


Status: Offline
Web Control Panel: WHM
PostPosted: Thu Jan 07, 2010 6:38 pm Post subject: No icon Re: Help with Site Navigation mod Reply with quote

 For  your  first  question  do  this...
 
 
                                                 
Code:                
Open  snavi/style/snavi.css
 
 FIND
 -----
 
 .ThemeMenu_MainTable
 {
     font-family:  tahoma,verdana,arial,sans-serif;
     font-size:  8pt;
     margin:  0px;
     padding:  0px;
     white-space:  nowrap;
     color:  #000000;
     cursor:  default;
 }
 
 REPLACE  WITH
 -------------
 
 .ThemeMenu_MainTable
 {
     font-family:  tahoma,verdana,arial,sans-serif;
     font-size:  8pt;
     margin:  0px;
     padding:  0px;
     white-space:  nowrap;
     color:  #000000;
     cursor:  default;
            position:  fixed;
 }                

 
 For  your  second  question...
 
 
                                                 
Code:                
Open  snavi/snavi.php
 
 FROM
 -----
 
 Line  1489  to  1539
 
 DELETE  ALL  LINES                

 
 And  for  your  last  question  you  simple  need  to  update  the  snavi.css  file  and  change  the  images  in  the  images  folder
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
davespanzer




Joined: Sep 29, 2009
Posts: 48

Reputation: 1
usa.png


Status: Offline
PostPosted: Fri Jan 08, 2010 12:59 pm Post subject: No icon Re: Help with Site Navigation mod Reply with quote

 Hmm   for  the  first  edit  it  wont  work  my  Snavi  for  keeping  the  banner  fixed  Confused     Any  Ideas  Sad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
phpstorm.jpg
davespanzer




Joined: Sep 29, 2009
Posts: 48

Reputation: 1
usa.png


Status: Offline
PostPosted: Sat Jan 09, 2010 6:50 am Post subject: No icon Re: Help with Site Navigation mod Reply with quote

 bump
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SgtLegend
Site Admin
Site Admin
Lead Developer
Lead Developer
DFG Developer
DFG Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Oct 11, 2008
Age: 25
Posts: 5169
Location: Australia
Reputation: 616.1
votes: 27
australia.png


Status: Offline
Web Control Panel: WHM
PostPosted: Sat Jan 09, 2010 8:33 am Post subject: No icon Re: Help with Site Navigation mod Reply with quote

 Hey  sorry  must  of  missed  the  post  the  first  time  round.  Do  the  following...
 
 
                                                 
Code:                
Open  snavi/snavi.php
 
 REPLACE  LINE
 ----------------
 
 1451
 
 WITH
 ------
 
 <table  width="100%"  height="28"  border="0"  cellpadding="0"  cellspacing="0"  class="sNavi_fixed"><tr>
 
 ------
 
 Open  snavi/style/snavi.css  
 
 FIND  
 -----  
 
 .ThemeMenu_Splitter  {
      width:  8px;
      height:  28px;
      background-color:  #000000;
      background-image:  url("../images/bar_split.gif");
      background-repeat:  no-repeat;
 }
 
 AFTER  ADD  
 -------------  
 
 .sNavi_fixed  {  position:  fixed;  display:  block;  margin:  0px;  padding:  0px;  }  
 .sNavi_fixed  html>body  {  width:  100%;  }                

 
 That  will  work  perfectly
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
davespanzer




Joined: Sep 29, 2009
Posts: 48

Reputation: 1
usa.png


Status: Offline
PostPosted: Sat Jan 09, 2010 11:50 am Post subject: No icon Re: Help with Site Navigation mod Reply with quote

 thanks  m8,   worked  good,  but  now  my  flash  on  my  right  side  is  sticking  out  Sad      I'll   good  for  now   I  will  mess  with  it  later  Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
phpstorm.jpg
TimBitz




Joined: May 13, 2009
Posts: 122

Reputation: 15.3
canada.png


Status: Offline
PostPosted: Sat Jan 09, 2010 8:01 pm Post subject: No icon Re: Help with Site Navigation mod Reply with quote

 Part  of  the  header  on  my  website  consists  of  a  menu  bar  loacted  at  bottom/center,  and  when  you  use  the  snavi  menu  parts  of  it  disappear  behind  the  header  menu  bar.   Any  way  to  fix  this  or  should  I  simply  use  a  theme  that  has  the  header  menu  on  the  right  hand  side  of  the  page?
 
 Thx
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
TimBitz




Joined: May 13, 2009
Posts: 122

Reputation: 15.3
canada.png


Status: Offline
PostPosted: Sun Jan 10, 2010 12:35 am Post subject: No icon Re: Help with Site Navigation mod Reply with quote

 Forgot  to  mention  that  i  tried  adding  a  z-index  position  to  the  css  
 
 
                                                 
Code:                
.sNavi_fixed  {  position:  fixed;  display:  block;  margin:  0px;  padding:  0px;  z-index+1;}                  

 
 wasn't  sure  if  this  would  do  anything,  but  as  it  turns  out  it  didn't  lol
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SgtLegend
Site Admin
Site Admin
Lead Developer
Lead Developer
DFG Developer
DFG Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Oct 11, 2008
Age: 25
Posts: 5169
Location: Australia
Reputation: 616.1
votes: 27
australia.png


Status: Offline
Web Control Panel: WHM
PostPosted: Sun Jan 10, 2010 3:12 am Post subject: No icon Re: Help with Site Navigation mod Reply with quote

 The  reason  z-index  isn't  for  working  for  you  is  because  thats  now  how  you  write  CSS  out.  This  is  how  it  needs  to  be
 
 z-index:  +1;
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
phpstorm.jpg
TimBitz




Joined: May 13, 2009
Posts: 122

Reputation: 15.3
canada.png


Status: Offline
PostPosted: Sun Jan 10, 2010 12:18 pm Post subject: No icon Re: Help with Site Navigation mod Reply with quote

 Didn't  work  anyhow.   grrrrr   Mad  
 
 It's  pretty  annoying,  even  when  you  scroll  the  page  anything  thats  in  flash  or  embedded  video  appears  overtop  of  the  snavi  bar
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
TimBitz




Joined: May 13, 2009
Posts: 122

Reputation: 15.3
canada.png


Status: Offline
PostPosted: Sun Jan 10, 2010 1:01 pm Post subject: No icon Re: Help with Site Navigation mod Reply with quote

 Well  after  trying  numerous  things  I  decided  to  take  a  look  at  the  css  for  this  website  and  compare  it  to  my  own.   They  are  100%  identical  except  for  one  entry  that  has  nothing  to  do  with  the  problem  at  hand,  so  the  change  must  lie  somewhere  in  the  website  coding  or  something
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
TimBitz




Joined: May 13, 2009
Posts: 122

Reputation: 15.3
canada.png


Status: Offline
PostPosted: Sun Jan 10, 2010 1:03 pm Post subject: No icon Re: Help with Site Navigation mod Reply with quote

 Hmm  after  posting  that  last  message  I  scrolled  to  the  bottom  of  the  page  and  noticed  that  it  does  the  same  thing  on  your  site  as  well.   Never  noticed  that  before.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
phpstorm.jpg
wolfstar
Support Team
Support Team




Joined: Oct 21, 2008
Posts: 418

Reputation: 31.5
votes: 1
uk.png


Status: Offline
PostPosted: Sun Jan 10, 2010 6:31 pm Post subject: No icon Re: Help with Site Navigation mod Reply with quote

                                                   
TimBitz  wrote  (View  Post):                
Didn't  work  anyhow.  Ãƒâ€šÃ‚ grrrrr  Ãƒâ€šÃ‚ Mad  
 
 It's  pretty  annoying,  even  when  you  scroll  the  page  anything  thats  in  flash  or  embedded  video  appears  overtop  of  the  snavi  bar                

 
 You  need  to  add  a  paramiter  to  your  swf
 
   <param  name="wmode"  value="transparent">
 
 This  should  solve  the  flash/embedded  problem
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
LeftMausKlick




Joined: Jan 14, 2010
Posts: 144

Reputation: 8
germany.png


Status: Offline
PostPosted: Thu Jan 21, 2010 5:37 pm Post subject: No icon Re: Help with Site Navigation mod Reply with quote

 I  seem  not  to  find  out  which  of  the  items  of  the  snavi  bars  css  have  to  be  altered  to  change  the  overall  color.
 The  only  colors  i  could  change  or  took  effect  were  those  of  the  menus  on  the  left.
 So  which  items  have  to  be  modified  to  make  it  get  one  color  except  for  the  menus  like  on  your  site  here?
Back to top
View user's profile Send private message
SgtLegend
Site Admin
Site Admin
Lead Developer
Lead Developer
DFG Developer
DFG Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Oct 11, 2008
Age: 25
Posts: 5169
Location: Australia
Reputation: 616.1
votes: 27
australia.png


Status: Offline
Web Control Panel: WHM
PostPosted: Thu Jan 21, 2010 9:26 pm Post subject: No icon Re: Help with Site Navigation mod Reply with quote

 You  need  to  change  the  images  in  the  snavi/images  folder
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
webstorm.jpg
Display posts from previous:
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view   Thank Post Evolution-Xtreme Forum Index ->  General Support All times are UTC - 5 Hours
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts error please help needed 12 buddy459rc 6171 Tue Mar 22, 2016 6:25 am
Lonestar View latest post
No new posts Signature Help Please :] 6 dakotaboul123 4332 Thu May 12, 2011 4:46 pm
OleRedNeck View latest post
No new posts Default Groups Colors Help 2 Raptor902 1542 Mon Aug 30, 2010 4:08 pm
Raptor902 View latest post
No new posts [ Poll ] Recipe Mod - We need some help! 9 win7hkr 5538 Thu May 13, 2010 9:47 pm
Daveran27703 View latest post
No new posts [ Poll ] Errors, Errors and More User Errors, Help! 14 Ruphus 6469 Sat Jan 30, 2010 7:33 am
Ruphus View latest post
 




Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
EvoXtreme Theme by SgtLegend ©
Forums ©