Anonymous,

Please Login or Register
Download Nuke Evolution Xtreme today for a CMS you can enjoy using and sharing with your friends!
[ Download Now ]
Forum Index  ·  Search  ·  Usergroups  ·  Edit your profile  ·  Members  ·  Login, Check Messages
Arcade  ·  Ranks  ·  Staff  ·  Statistics  ·  Board Rules  ·  Forum FAQ  ·  Log in

Search for at
Evolution-Xtreme Advanced Search


+  
Latest Site News   Next 5 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
File Repository 1.0.0 Released Announcements! Lonestar 0 Tue Apr 26, 2016 6:44 am
Lonestar View latest post
Image Repository Released Announcements! Lonestar 1 Mon Oct 27, 2014 7:39 pm
Lonestar View latest post
So what happened to us? Announcements! SgtLegend 0 Tue May 06, 2014 12:32 am
SgtLegend View latest post
[PROGRESS] Nuke Evolution Xtreme 2.0.9e Announcements! SgtLegend 2 Sun May 27, 2012 6:25 pm
SgtLegend View latest post
European Cookie Law Announcements! SgtLegend 0 Sat May 26, 2012 7:33 am
SgtLegend View latest post
   
Recent Topics   Next 15 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
Evo staff looking for some volunteers. Community Announcements coRpSE 20 Thu Jul 02, 2015 9:19 am
Depresjon2 View latest post
Evo Xtreme 2.0.9D Updated for PHP 5.6 General Support coRpSE 121 Thu Mar 23, 2017 3:57 pm
casterdon View latest post
[ MOD ] - Honeypot V2.2 AntiBot Module Security coRpSE 106 Tue Nov 22, 2016 11:30 am
coRpSE View latest post
Possible new Admin area layout Comments and Suggestions Lonestar 18 Wed Sep 14, 2016 11:37 am
Blackou View latest post
jQuery update General Support Lonestar 2 Wed May 11, 2016 4:49 pm
Charles64 View latest post
Deutsche Sprachdatei - german language files German DT50R 7 Thu Jan 28, 2016 7:04 am
DT50R View latest post
[FIX] Correct Cookie Settings (Invalid Session Error) Quick fixes killigan 110 Fri Mar 20, 2015 1:06 pm
Macdaddy View latest post
youtube videos in posts wont go full screen Modules PatPgtips 7 Mon Jul 24, 2017 9:42 am
coRpSE View latest post
Realm Designz General Support Thumpit 4 Thu Jul 20, 2017 6:13 pm
Thumpit View latest post
Billing/Invoicing Module Modules Thumpit 5 Wed Jul 19, 2017 2:29 pm
Thumpit View latest post
Sentinel IP2Country Update General Support bobdude 3 Sat Jul 15, 2017 9:26 am
coRpSE View latest post
a new local project www.wnyboards.com Link up skurge 0 Thu Jul 13, 2017 2:45 pm
skurge View latest post
Adding SSL certificate Security allrocknmetal 4 Sat Jul 08, 2017 4:48 am
allrocknmetal View latest post
Anyone know how to get hold of Noto? General Support Richmc 0 Fri Jul 07, 2017 5:18 pm
Richmc View latest post
General Info changes are not Saving once changed General Support Thumpit 2 Fri Jul 07, 2017 12:42 pm
Thumpit View latest post

Signature Help Please :]

 
Post new topic    Reply to topic    printer-friendly view   Thank Post    Evolution-Xtreme Forum Index -> General Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dakotaboul123




Joined: Oct 10, 2009
Posts: 3

Reputation: 0.4


Status: Offline
PostPosted: Sat Feb 20, 2010 8:02 pm Post subject: No icon Signature Help Please :] Reply with quote

 Hey  guys,
 
 
 I  have  xlrstats   seen  here  xlrstats.rssclan.com
 
 Okay  so  Click  a  name  or  click  this:http://rssclan.com/xlrstats/index.php?func=player&playerid=390&config=0
 
 Okay  so  click  generate  signature
 
 They  give  you  this:
 
 URL:   http://rssclan.com/xlrstats/sig/?id=390
 
 Stats  URL:
    http://rssclan.com/xlrstats/index.php?func=player&playerid=390  (link)
 
 Forum  Sig  HTML-Code:
    <a  href="http://rssclan.com/xlrstats/index.php?func=player&playerid=390"><img  border="0"  src="http://rssclan.com/xlrstats/sig/?id=390&.jpg"></a>
 
 Forum  Sig  BB-Code:
    [url=http://rssclan.com/xlrstats/index.php?func=player&playerid=390][img]http://rssclan.com/xlrstats/sig/?id=390&.jpg[/img][/url]
 
 
 Okay  now  i  have  profiles  but  i  want  it  to  display  it  as  a  signature....but  when  they  type  it  in  the  box  it  doesn't  load  it  BUT  when  they  type  it  into  the  extra  info  box  (the  html  code  works  but  not  the  BBcode)   it  goes  to  their  profile  so  i  was  wondering  if  anyone  knew  if  i  cna  fix  this  some  how?
Back to top
View user's profile Send private message
denzil3009



Gender: Gender:Male
Joined: Mar 07, 2009
Posts: 490
Location: Edinburgh
Reputation: 44.5
votes: 4
uk.png


Status: Offline
Web Control Panel: Plesk 9.0
PostPosted: Sun Feb 21, 2010 5:55 am Post subject: No icon Re: Signature Help Please :] Reply with quote

 Evo  wont  allow  the  use  of  ?  in  your  your  signature,  its  an  extra  protection  so  you  cant  reference  php  files.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dakotaboul123




Joined: Oct 10, 2009
Posts: 3

Reputation: 0.4


Status: Offline
PostPosted: Sun Feb 21, 2010 11:30 am Post subject: No icon Re: Signature Help Please :] Reply with quote

 I  know  its  weird  that  it  works  in  extra  info  but  not  in  Signaure  any  fixes  :S
Back to top
View user's profile Send private message
Sponsor
phpstorm.jpg
denzil3009



Gender: Gender:Male
Joined: Mar 07, 2009
Posts: 490
Location: Edinburgh
Reputation: 44.5
votes: 4
uk.png


Status: Offline
Web Control Panel: Plesk 9.0
PostPosted: Sun Feb 21, 2010 12:09 pm Post subject: No icon Re: Signature Help Please :] Reply with quote

 nvm  i  was  wrong,  its  because  of  the  &
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dakotaboul123




Joined: Oct 10, 2009
Posts: 3

Reputation: 0.4


Status: Offline
PostPosted: Sun Feb 21, 2010 6:25 pm Post subject: No icon Re: Signature Help Please :] Reply with quote

 So  how  can  i  fix  this?
Back to top
View user's profile Send private message
denzil3009



Gender: Gender:Male
Joined: Mar 07, 2009
Posts: 490
Location: Edinburgh
Reputation: 44.5
votes: 4
uk.png


Status: Offline
Web Control Panel: Plesk 9.0
PostPosted: Mon Feb 22, 2010 4:19 am Post subject: No icon Re: Signature Help Please :] Reply with quote

 Have  you  tried  using  just  a  lytebox  images  ?
 instead  of  using  the  normal  image  ?
 
 it  would  save  you  having  to  edit  any  code
 
 if  you  do  want  to  edit  the  code  then  open  up  includes/bbcode.php
 
 FIND
 
                                                 
PHP:                
// [img]image_url_here[/img] code..
    
$text preg_replace("#\[img\]((http|ftp|https|ftps)://)([^ \#\"\r\t<]*?(\.(jpg|jpeg|gif|png)))\[/img\]#sie""'[img:$uid]\\1' . str_replace(' ', '%20', '\\3').'[/img:$uid]'"$text); 
               

 
 
 REPLACE  WITH
 
                                                 
PHP:                
    // [img]image_url_here[/img] code..
    
$text preg_replace("#\[img\]((http|ftp|https|ftps)://)([^ \#\"\r\t<]*?)\[/img\]#sie""'[img:$uid]\\1' . str_replace(' ', '%20', '\\3') . '[/img:$uid]'"$text); 
               

 
 FIND
 
                                                 
PHP:                
    // This one gets first-passed..
    
$patterns[] = "#\[img:$uid\]([^?](?:[^\[]+|\[(?!url))*?)\[/img:$uid\]#i"
               

 
 REPLACE  WITH
 
                                                 
PHP:                
    // This one gets first-passed..
    
$patterns[] = "#\[img:$uid\]((?:[^\[]+|\[(?!url))*?)\[/img:$uid\]#i"
               

 
 There  are  some  regex  checks  that  need  changing  in  order  to  for  it  to  work.
 changing  the  above  should  work  a  treat  :)
 
 I  know  that  there  may  be  some  issues  with  the  specific  chars  so  if  you  have  problems  let  me  know  and  ill  attach  the  modified  bbcode.php  file
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
phpstorm.jpg
OleRedNeck




Joined: Feb 04, 2009
Posts: 8

Reputation: 1
blank.png


Status: Offline
PostPosted: Thu May 12, 2011 4:46 pm Post subject: No icon Re: Signature Help Please :] Reply with quote

 Is  this  the  only  code  i  will  need  to  change  to  get  this  type  of  issue  to  working.  I  also  am  having  a  problem  with  the  same  Sig.  gen.  Â   xlrstats  Â   file  name  ?id=1&.png
 
 Could  you  send  me  a  updated  bbcode.php  file  that  has  these  changes  all  ready  in  it.?  Please  
 
 I  have  been  trying  to  get  this  to  work  for  a  month  or  so..  I  ahve  just  spent  all  day  trying  to  track  down  the  problem  by  visiting  forums..  Â Finally  came  across  this  post.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view   Thank Post Evolution-Xtreme Forum Index ->  General Support All times are UTC - 5 Hours
Page 1 of 1


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts anyone? 13 SCT951 6843 Fri Feb 20, 2015 11:35 am
Houdini_fl View latest post
No new posts Does anyone know about this exploit ? Should we be careful 8 Redcougarxr7 6864 Fri Jan 06, 2012 3:50 pm
w2ibc View latest post
No new posts Can Anyone Explain this Log Post 15 RafaS 9787 Wed Jul 06, 2011 1:45 pm
SouDou View latest post
No new posts anyone here use SSL ? 5 SnakZ 3597 Fri Feb 25, 2011 11:35 pm
SgtLegend View latest post
No new posts Can anyone tell me which version i have? 5 Evil_Blue 3959 Sat Jan 15, 2011 6:10 pm
metalsensi View latest post
 




Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
EvoXtreme Theme by SgtLegend ©
Forums ©