Anonymous,

Please Login or Register
Download Nuke Evolution Xtreme today for a CMS you can enjoy using and sharing with your friends!
[ Download Now ]
Forum Index  ·  Search  ·  Usergroups  ·  Edit your profile  ·  Members  ·  Login, Check Messages
Arcade  ·  Ranks  ·  Staff  ·  Statistics  ·  Board Rules  ·  Forum FAQ  ·  Log in

Search for at
Evolution-Xtreme Advanced Search


+  
Latest Site News   Next 5 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
File Repository 1.0.0 Released Announcements! Lonestar 0 Tue Apr 26, 2016 6:44 am
Lonestar View latest post
Image Repository Released Announcements! Lonestar 1 Mon Oct 27, 2014 7:39 pm
Lonestar View latest post
So what happened to us? Announcements! SgtLegend 0 Tue May 06, 2014 12:32 am
SgtLegend View latest post
[PROGRESS] Nuke Evolution Xtreme 2.0.9e Announcements! SgtLegend 2 Sun May 27, 2012 6:25 pm
SgtLegend View latest post
European Cookie Law Announcements! SgtLegend 0 Sat May 26, 2012 7:33 am
SgtLegend View latest post
   
Recent Topics   Next 15 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
Evo staff looking for some volunteers. Community Announcements coRpSE 20 Thu Jul 02, 2015 9:19 am
Depresjon2 View latest post
Evo Xtreme 2.0.9D Updated for PHP 5.6 General Support coRpSE 121 Thu Mar 23, 2017 3:57 pm
casterdon View latest post
[ MOD ] - Honeypot V2.2 AntiBot Module Security coRpSE 106 Tue Nov 22, 2016 11:30 am
coRpSE View latest post
Possible new Admin area layout Comments and Suggestions Lonestar 18 Wed Sep 14, 2016 11:37 am
Blackou View latest post
jQuery update General Support Lonestar 2 Wed May 11, 2016 4:49 pm
Charles64 View latest post
Deutsche Sprachdatei - german language files German DT50R 7 Thu Jan 28, 2016 7:04 am
DT50R View latest post
[FIX] Correct Cookie Settings (Invalid Session Error) Quick fixes killigan 110 Fri Mar 20, 2015 1:06 pm
Macdaddy View latest post
Looking for coRpSE? He is gone till May. General Chat coRpSE 4 Sun Mar 26, 2017 6:50 pm
coRpSE View latest post
Think I got hit with malware somehow General Support bobdude 10 Sun Mar 26, 2017 6:44 pm
coRpSE View latest post
error log Bugs Redcougarxr7 31 Tue Mar 21, 2017 8:46 pm
coRpSE View latest post
I seem to be locked out of my website Smile General Support storm 4 Sat Mar 11, 2017 12:29 pm
coRpSE View latest post
Site gone off General Support GI_ 3 Fri Mar 03, 2017 11:21 am
Lonestar View latest post
Norwegian Language Multilingual Support dogbone 0 Wed Mar 01, 2017 10:43 pm
dogbone View latest post
Arcade General Support Reaper2388 59 Sun Feb 26, 2017 7:13 pm
pholix View latest post
all blocks General Support Worfwarrior 6 Sat Feb 25, 2017 4:41 pm
coRpSE View latest post

Can Anyone Explain this Log Post
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic    Reply to topic    printer-friendly view   Thank Post    Evolution-Xtreme Forum Index -> General Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
RafaS




Joined: May 20, 2009
Posts: 280
Location: Liverpool
Reputation: 14.1
uk.png


Status: Offline
PostPosted: Wed Mar 30, 2011 8:30 am Post subject: No icon Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

 Hi  All,
 
 Can  anyone  shed  light  on  this  error  in  the  security  log  :-
 
 ---------[Message  die()  called  multiple  times]------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 -  [16  Mar  2011  -  16:45:42]  -
 User:
 IP:  93.96.35.132
 URL:  /modules.php?name=Profile&mode=register&agreed=true&check_num=3c966e2509009cab8a2cd36447342147
 
 Error  Code:  202
 Error  Message  :  Invalid  check  number<br  /><br  />You  will  need  to  register  again<br  /><br  />Click  <a  href="modules.php?name=Your_Account&op=new_user">here</a>  to  register
 Error  Title:
 Error  Line:
 Error  File:
 Error  SQL:
 
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 ---------[SQL  Error]------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 -  [16  Mar  2011  -  18:37:26]  -
 User:
 IP:  150.70.64.196
 URL:  /modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16263&view=newest
 
 File:  /home/dedclan1/public_html/header.php
 Line:  171
 Message:  Duplicate  entry  '150.70.64.196'  for  key  1
 Code:  1062
 Query:  INSERT  INTO  nuke_session  (uname,  time,  starttime,  host_addr,  guest,  module,  url)  VALUES  ("150.70.64.196",  "1300318646",  "1300318646",  "150.70.64.196",  "1","Forums",  "/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16263&view=newest")
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
 Thanks  Guys
 
 I  am  guessing  a  bit  on  the  first  one  that  someone  has  tried  to  bypass  the  login  ??  or  has  registered  the  email  confirmation  too  late   ??
 
 RafaS
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
killigan
Xtreme Developer
Xtreme Developer
DFG Developer
DFG Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Oct 08, 2008
Posts: 2442

Reputation: 35012.3
votes: 6
usa.png


Status: Offline
PostPosted: Wed Mar 30, 2011 9:31 am Post subject: No icon Re: Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

 The  first  one  is  probably  due  to  the  user  waiting  to  long  to  activate  their  account.  Probably  nothing  to  worry  about.  You  never  saw  those  before  because  in  earlier  releases  we  didn't  have  anything  log  that  error.  However,  it  can  get  annoying  when  bots  try  to  register  and  fail  and  you  get  those  warnings  everyday  so  that  might  be  removed  in  the  next  release.
 
 We  get  that  second  error  from  time  to  time  on  this  site  also,  sgtlegend  got  tired  of  it  and  found  the  problem  and  it  is  already  fixed  and  will  be  released  in  the  next  version.  I  can't  remember  what  he  said  it  was  though.  I  haven't  personally  had  time  to  look  into  that  error.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Visit member's Facebook: 154164544594519
GreggyD
Support Team
Support Team



Gender: Gender:Male
Joined: Feb 13, 2009
Age: 55
Posts: 1046
Location: Orange, Texas, By the grace of God!!
Reputation: 21141.8
votes: 11
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: cpanel accelerated
11.24.5
PostPosted: Wed Mar 30, 2011 9:49 am Post subject: No icon Re: Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

 I  was  getting  the  second  one.  Here  is  what  I  tried,  and  seemed  to  work  so  far.  It  has  been  about  3  wks.  I  am  not  endorsing  this  fix...  Change  the  data  type  from  smallint  to  int.  Would  like  to  know  if  I  am  on  the  right  path.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
phpstorm.jpg
killigan
Xtreme Developer
Xtreme Developer
DFG Developer
DFG Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Oct 08, 2008
Posts: 2442

Reputation: 35012.3
votes: 6
usa.png


Status: Offline
PostPosted: Wed Mar 30, 2011 10:01 am Post subject: No icon Re: Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

                                                   
GreggyD  wrote  (View  Post):                
I  was  getting  the  second  one.  Here  is  what  I  tried,  and  seemed  to  work  so  far.  It  has  been  about  3  wks.  I  am  not  endorsing  this  fix...  Change  the  data  type  from  smallint  to  int.  Would  like  to  know  if  I  am  on  the  right  path.                

 
 Is  that  all  we  get  lol?  Is  this  a  quiz?  Telling  people  what  you  changed  is  fine,  but  leaving  out  where  is  trivial  although  interesting.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Visit member's Facebook: 154164544594519
GreggyD
Support Team
Support Team



Gender: Gender:Male
Joined: Feb 13, 2009
Age: 55
Posts: 1046
Location: Orange, Texas, By the grace of God!!
Reputation: 21141.8
votes: 11
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: cpanel accelerated
11.24.5
PostPosted: Wed Mar 30, 2011 10:23 am Post subject: No icon Re: Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

 Yep,  you  are  right  killigan.  I  should  have  said,  but,  don't  really  remember.   Embarassed  Seems  it  was  in  the  nuke_session  table.  Didn't  put  it  because,  besides  the  fact  I  am  not  sure,  didn't  want  someone  to  do  it  and  mess  up  their  database.  I  figured  if  I  was  close,  SgtLegend  would  let  me  know  if  it  was  right  or  not.  I  had  found  the  fix  online  but  don't  remember  where.  I  will  try  and  find  it  again  so  I  can  be  more  specific.  Will  remember  this  for  future  postings.  Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SgtLegend
Site Admin
Site Admin
Lead Developer
Lead Developer
DFG Developer
DFG Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Oct 11, 2008
Age: 25
Posts: 5169
Location: Australia
Reputation: 616.1
votes: 27
australia.png


Status: Offline
Web Control Panel: WHM
PostPosted: Wed Mar 30, 2011 5:29 pm Post subject: No icon Re: Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

 The  second  issue  has  already  been  fixed  in  2.0.9e,  it  was  due  to  a  MySQL  query  not  checking  for  a  multiple  value  request  which  missed  a  BOT  or  user  if  the  IP  changed  while  they  visited  the  site.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
webstorm.jpg
RafaS




Joined: May 20, 2009
Posts: 280
Location: Liverpool
Reputation: 14.1
uk.png


Status: Offline
PostPosted: Thu Mar 31, 2011 9:21 am Post subject: No icon Re: Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

 Love  you  Guys  !!  Razz   Razz  
 
 This  is  what  using  extreme  is  all  about  ....  The  Banter  ..  Very Happy   Very Happy   Superb...  Very Happy  
 
 BTW  thanx  for  the  answer  also   Laughing   Laughing   Laughing   Cool   Cool   Cool  
 
 RafaS
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SouDou




Joined: May 22, 2011
Posts: 9

Reputation: 6.6
votes: 1


Status: Offline
PostPosted: Fri Jun 03, 2011 10:49 am Post subject: No icon Re: Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

                                                   
killigan  wrote  (View  Post):                
The  first  one  is  probably  due  to  the  user  waiting  to  long  to  activate  their  account.  Probably  nothing  to  worry  about.  You  never  saw  those  before  because  in  earlier  releases  we  didn't  have  anything  log  that  error.  However,  it  can  get  annoying  when  bots  try  to  register  and  fail  and  you  get  those  warnings  everyday  so  that  might  be  removed  in  the  next  release.
 
 We  get  that  second  error  from  time  to  time  on  this  site  also,  sgtlegend  got  tired  of  it  and  found  the  problem  and  it  is  already  fixed  and  will  be  released  in  the  next  version.  I  can't  remember  what  he  said  it  was  though.  I  haven't  personally  had  time  to  look  into  that  error.                

 
 Killigan,
 
 As  of  May  22  we  just  launched  our  site  and  I  have  been  getting  many  reports  of  users  trying  to  register  and  getting  the  Invalid  check  number  error.  From  what  users  are  telling  me  they  fill  out  the  registration  page  and  submit  and  then  go  right  to  their  emails  to  get  look  for  the  authentication  email.  It  is  not  a  case  of  waiting  to  long,  something  is  happening  where  the  registration  isn't  be  stored  and  when  the  user  clicks  the  link  they  get  the  error  and  on  the  admin  side  I  don't  see  any  waiting  users  that  need  to  be  activated.  There  is  a  loss  of  data  going  on  and  some  users  have  tried  multiple  times  to  register  accounts  with  no  success.
 
 Would  this  maybe  be  a  issue  with  site  cache?  I  could  really  use  some  help  on  this  please!
 
 www.ironsightgamers.com
Back to top
View user's profile Send private message
Darksky



Gender: Gender:Male
Joined: Nov 11, 2010
Age: 47
Posts: 91
Location: Allentown, PA
Reputation: 11.4
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: cpanel
11.28.87-RELEASE_51188
PostPosted: Sat Jun 04, 2011 5:49 am Post subject: No icon Re: Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

                                                   
SouDou  wrote  (View  Post):                
                                                 
killigan  wrote  (View  Post):                
The  first  one  is  probably  due  to  the  user  waiting  to  long  to  activate  their  account.  Probably  nothing  to  worry  about.  You  never  saw  those  before  because  in  earlier  releases  we  didn't  have  anything  log  that  error.  However,  it  can  get  annoying  when  bots  try  to  register  and  fail  and  you  get  those  warnings  everyday  so  that  might  be  removed  in  the  next  release.
 
 We  get  that  second  error  from  time  to  time  on  this  site  also,  sgtlegend  got  tired  of  it  and  found  the  problem  and  it  is  already  fixed  and  will  be  released  in  the  next  version.  I  can't  remember  what  he  said  it  was  though.  I  haven't  personally  had  time  to  look  into  that  error.                

 
 Killigan,
 
 As  of  May  22  we  just  launched  our  site  and  I  have  been  getting  many  reports  of  users  trying  to  register  and  getting  the  Invalid  check  number  error.  From  what  users  are  telling  me  they  fill  out  the  registration  page  and  submit  and  then  go  right  to  their  emails  to  get  look  for  the  authentication  email.  It  is  not  a  case  of  waiting  to  long,  something  is  happening  where  the  registration  isn't  be  stored  and  when  the  user  clicks  the  link  they  get  the  error  and  on  the  admin  side  I  don't  see  any  waiting  users  that  need  to  be  activated.  There  is  a  loss  of  data  going  on  and  some  users  have  tried  multiple  times  to  register  accounts  with  no  success.
 
 Would  this  maybe  be  a  issue  with  site  cache?  I  could  really  use  some  help  on  this  please!
 
 www.ironsightgamers.com                

 
 Exact  same  problem  here  aswell.
 
 http://www.evolution-xtreme.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4303
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
webstorm.jpg
Soulkeeper
Xtreme Contributor
Xtreme Contributor




Joined: Jan 23, 2009
Posts: 100

Reputation: 11
blank.png


Status: Offline
PostPosted: Sat Jun 04, 2011 12:11 pm Post subject: No icon Re: Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

 As  far  as  this  error  I  cleard  cookies  and  fixed.  
 ---------[Message  die()  called  multiple  times]------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   -  [16  Mar  2011  -  16:45:42]  -  
 User:  
 IP:  93.96.35.132  
 URL:  /modules.php?name=Profile&mode=register&agreed=true&check_num=3c966e2509009cab8a2cd36447342147
   Â 
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Soulkeeper
Xtreme Contributor
Xtreme Contributor




Joined: Jan 23, 2009
Posts: 100

Reputation: 11
blank.png


Status: Offline
PostPosted: Sat Jun 04, 2011 12:16 pm Post subject: No icon Re: Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

 SouDou  www.ironsightgamers.com
 on  your  site  I  got  email  in  seconds  after  registering  no  problem  here.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Soulkeeper
Xtreme Contributor
Xtreme Contributor




Joined: Jan 23, 2009
Posts: 100

Reputation: 11
blank.png


Status: Offline
PostPosted: Sat Jun 04, 2011 12:23 pm Post subject: No icon Re: Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

 Darksky
 Your  site  worked  as  well  maybe  your  users  lol.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
phpstorm.jpg
Darksky



Gender: Gender:Male
Joined: Nov 11, 2010
Age: 47
Posts: 91
Location: Allentown, PA
Reputation: 11.4
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: cpanel
11.28.87-RELEASE_51188
PostPosted: Sat Jun 04, 2011 7:33 pm Post subject: No icon Re: Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

 IT  works  for  some  but  not  for  others  like  i  had  said  in  a  previous  post  maybe  10  out  of  30  people  will  get  the  error.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SouDou




Joined: May 22, 2011
Posts: 9

Reputation: 6.6
votes: 1


Status: Offline
PostPosted: Wed Jun 29, 2011 7:43 am Post subject: No icon Re: Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

                                                   
Darksky  wrote  (View  Post):                
IT  works  for  some  but  not  for  others  like  i  had  said  in  a  previous  post  maybe  10  out  of  30  people  will  get  the  error.                

 
 Same  reports  here,  some  users  have  no  issues,  but  others  report  clicking  the  link  in  the  automated  email  seconds  after  receiving  the  authentication  email  and  nothing  happens.  It  is  like  the  action  dies  and  the  person  trying  to  register  has  to  perform  the  entire  process  again.  It  seems  like  the  info  doesn't  take,  because  a  person  shouldn't  be  able  to  fill  out  the  form  app  with  the  same  email  address  a  second  time  if  a  record  existed  from  the  first  attempt.
Back to top
View user's profile Send private message
RafaS




Joined: May 20, 2009
Posts: 280
Location: Liverpool
Reputation: 14.1
uk.png


Status: Offline
PostPosted: Thu Jun 30, 2011 10:19 am Post subject: No icon Re: Can Anyone Explain this Log Post Reply with quote

 Yes,  That  is  true,  we  get  some  members  activating  fine,  and  others  just  will  not,  and  you  have  to  go  into  waiting  members  and  activate  them  yourself.
 
 RafaS
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
phpstorm.jpg
Display posts from previous:
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view   Thank Post Evolution-Xtreme Forum Index ->  General Support All times are UTC - 5 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts anyone? 13 SCT951 6531 Fri Feb 20, 2015 11:35 am
Houdini_fl View latest post
No new posts Does anyone know about this exploit ? Should we be careful 8 Redcougarxr7 6655 Fri Jan 06, 2012 3:50 pm
w2ibc View latest post
No new posts Getting a Error I cant fix can anyone help ??? 3 -Stetler- 2157 Sun Jul 03, 2011 7:22 pm
hardrock-MCS View latest post
No new posts anyone here use SSL ? 5 SnakZ 3417 Fri Feb 25, 2011 11:35 pm
SgtLegend View latest post
No new posts Can anyone tell me which version i have? 5 Evil_Blue 3783 Sat Jan 15, 2011 6:10 pm
metalsensi View latest post
 




Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
EvoXtreme Theme by SgtLegend ©
Forums ©