Anonymous,

Please Login or Register
Download Nuke Evolution Xtreme today for a CMS you can enjoy using and sharing with your friends!
[ Download Now ]
Forum Index  ·  Search  ·  Usergroups  ·  Edit your profile  ·  Members  ·  Login, Check Messages
Arcade  ·  Ranks  ·  Staff  ·  Statistics  ·  Board Rules  ·  Forum FAQ  ·  Log in

Search for at
Evolution-Xtreme Advanced Search


+  
Latest Site News   Next 5 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
File Repository 1.0.0 Released Announcements! Lonestar 0 Tue Apr 26, 2016 6:44 am
Lonestar View latest post
Image Repository Released Announcements! Lonestar 1 Mon Oct 27, 2014 7:39 pm
Lonestar View latest post
So what happened to us? Announcements! SgtLegend 0 Tue May 06, 2014 12:32 am
SgtLegend View latest post
[PROGRESS] Nuke Evolution Xtreme 2.0.9e Announcements! SgtLegend 2 Sun May 27, 2012 6:25 pm
SgtLegend View latest post
European Cookie Law Announcements! SgtLegend 0 Sat May 26, 2012 7:33 am
SgtLegend View latest post
   
Recent Topics   Next 15 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
Evo staff looking for some volunteers. Community Announcements coRpSE 20 Thu Jul 02, 2015 9:19 am
Depresjon2 View latest post
Evo Xtreme 2.0.9D Updated for PHP 5.6 General Support coRpSE 121 Thu Mar 23, 2017 3:57 pm
casterdon View latest post
[ MOD ] - Honeypot V2.2 AntiBot Module Security coRpSE 106 Tue Nov 22, 2016 11:30 am
coRpSE View latest post
Possible new Admin area layout Comments and Suggestions Lonestar 18 Wed Sep 14, 2016 11:37 am
Blackou View latest post
jQuery update General Support Lonestar 2 Wed May 11, 2016 4:49 pm
Charles64 View latest post
Deutsche Sprachdatei - german language files German DT50R 7 Thu Jan 28, 2016 7:04 am
DT50R View latest post
[FIX] Correct Cookie Settings (Invalid Session Error) Quick fixes killigan 110 Fri Mar 20, 2015 1:06 pm
Macdaddy View latest post
babstats nuke evo PHP 5.6 Modules pd35 4 Mon Mar 27, 2017 5:45 pm
Ragonese View latest post
Looking for coRpSE? He is gone till May. General Chat coRpSE 4 Sun Mar 26, 2017 6:50 pm
coRpSE View latest post
Think I got hit with malware somehow General Support bobdude 10 Sun Mar 26, 2017 6:44 pm
coRpSE View latest post
error log Bugs Redcougarxr7 31 Tue Mar 21, 2017 8:46 pm
coRpSE View latest post
I seem to be locked out of my website Smile General Support storm 4 Sat Mar 11, 2017 12:29 pm
coRpSE View latest post
Site gone off General Support GI_ 3 Fri Mar 03, 2017 11:21 am
Lonestar View latest post
Norwegian Language Multilingual Support dogbone 0 Wed Mar 01, 2017 10:43 pm
dogbone View latest post
Arcade General Support Reaper2388 59 Sun Feb 26, 2017 7:13 pm
pholix View latest post

Blank page after install

 
Post new topic    Reply to topic    printer-friendly view   Thank Post    Evolution-Xtreme Forum Index -> Install
View previous topic :: View next topic  
Author Message
-JD-




Joined: Oct 28, 2011
Posts: 9

Reputation: 1.1


Status: Offline
PostPosted: Fri Oct 28, 2011 9:52 am Post subject: No icon Blank page after install Reply with quote

 Searched  high  and  low  for  a  fix  for  this  but  no  luck  so  im  afraid  i'll  have  to  bother  you  guys   :)
 
 clean  install  no  problems  at  all  except  had  to  change  localhost  to  db388991470.db.1and1.com  as  my  hosting  is  from  1&1  and  they  keep  the  databases  on  another  server.   However  when  i  go  to  index.php  or  admin.php  i  get  a  blank  page.  I  have  tried  changing  the  default  theme  in  the  database  but  same  problem,   any  help  appreciated.
 
 site  -  http://utsa.co.uk
Back to top
View user's profile Send private message
Code-X



Gender: Gender:Male
Joined: Jan 21, 2010
Posts: 69
Location: Scotland
Reputation: 8.6
blank.png


Status: Offline
PostPosted: Fri Oct 28, 2011 3:08 pm Post subject: No icon Re: Blank page after install Reply with quote

 after  install  did  u  make  sure  you  removed  the  install  folder  and  install.php  files  ?  as  requested  !
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
-JD-




Joined: Oct 28, 2011
Posts: 9

Reputation: 1.1


Status: Offline
PostPosted: Fri Oct 28, 2011 6:26 pm Post subject: No icon Re: Blank page after install Reply with quote

 yes  and  i  re  uploaded  all  files  3  times  -  still  same.   Im  wondering  if  it  has  something  to  do  with  the  database  being  on  another  server  ?   cookie  path/domain  etc   ??
Back to top
View user's profile Send private message
Sponsor
webstorm.jpg
Thomas




Joined: May 29, 2009
Posts: 1246
Location: Norfolk
Reputation: -2000000000
votes: 6
uk.png


Status: Offline
PostPosted: Fri Oct 28, 2011 8:16 pm Post subject: No icon Re: Blank page after install Reply with quote

 Is  the  PHP  version  installed  on  the  server  version  5?
 
 The  current  version  will  not  run  on  version  4,  you  will  need  to  upgrade  the  server  version  of  PHP  to  version  5  if  it  already  isn't  done  so.
 
 No,  I  doubt  that  the  database  being  located  on  another  server  would  be  an  issue.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
-JD-




Joined: Oct 28, 2011
Posts: 9

Reputation: 1.1


Status: Offline
PostPosted: Sat Oct 29, 2011 12:54 pm Post subject: No icon Re: Blank page after install Reply with quote

 thankyou  thomas  -  site  was  on  php  4  -  works  now  :)
 
 although  i  still  have  some  issues....   gives  an  error  when  you  try  to  register,  i  had  to  turn  off  email  authentication.....
Back to top
View user's profile Send private message
Thomas




Joined: May 29, 2009
Posts: 1246
Location: Norfolk
Reputation: -2000000000
votes: 6
uk.png


Status: Offline
PostPosted: Sat Oct 29, 2011 2:58 pm Post subject: No icon Re: Blank page after install Reply with quote

 Are  you  using  an  email  account  to  send  emails  to  new  users  when  they  register?
 
 If  not,  please  paste  the  error  message  here  and  I  will  try  to  find  a  solution  for  you.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
phpstorm.jpg
-JD-




Joined: Oct 28, 2011
Posts: 9

Reputation: 1.1


Status: Offline
PostPosted: Sun Oct 30, 2011 8:41 am Post subject: No icon Re: Blank page after install Reply with quote

 Not  sure  how  but  it  seems  its  sorted  itself  out  -  let  you  know  and  thx  for  everything.....
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view   Thank Post Evolution-Xtreme Forum Index ->  Install All times are UTC - 5 Hours
Page 1 of 1


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts Moving a topic to another forum 1 feeblemedic 2228 Sat Feb 05, 2011 8:13 pm
SgtLegend View latest post
No new posts Another Block Title Question... 1 Mortician 1886 Thu Dec 23, 2010 5:40 pm
SgtLegend View latest post
No new posts Transfering forum posts from one site to another 3 redrock 2665 Thu Dec 09, 2010 6:08 pm
mrsmith25 View latest post
No new posts another error 4 SCT951 2552 Sat Nov 06, 2010 10:15 pm
SCT951 View latest post
No new posts Another question 3 sixthfury 3372 Fri Oct 29, 2010 4:50 pm
coopvet2000 View latest post
 




Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
EvoXtreme Theme by SgtLegend ©
Forums ©