Anonymous,

Please Login or Register
Download Nuke Evolution Xtreme today for a CMS you can enjoy using and sharing with your friends!
[ Download Now ]
Forum Index  ·  Search  ·  Usergroups  ·  Edit your profile  ·  Members  ·  Login, Check Messages
Arcade  ·  Ranks  ·  Staff  ·  Statistics  ·  Board Rules  ·  Forum FAQ  ·  Log in

Search for at
Evolution-Xtreme Advanced Search


+  
Latest Site News   Next 5 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
File Repository 1.0.0 Released Announcements! Lonestar 0 Tue Apr 26, 2016 6:44 am
Lonestar View latest post
Image Repository Released Announcements! Lonestar 1 Mon Oct 27, 2014 7:39 pm
Lonestar View latest post
So what happened to us? Announcements! SgtLegend 0 Tue May 06, 2014 12:32 am
SgtLegend View latest post
[PROGRESS] Nuke Evolution Xtreme 2.0.9e Announcements! SgtLegend 2 Sun May 27, 2012 6:25 pm
SgtLegend View latest post
European Cookie Law Announcements! SgtLegend 0 Sat May 26, 2012 7:33 am
SgtLegend View latest post
   
Recent Topics   Next 15 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
Evo staff looking for some volunteers. Community Announcements coRpSE 20 Thu Jul 02, 2015 9:19 am
Depresjon2 View latest post
Evo Xtreme 2.0.9D Updated for PHP 5.6 General Support coRpSE 121 Thu Mar 23, 2017 3:57 pm
casterdon View latest post
[ MOD ] - Honeypot V2.2 AntiBot Module Security coRpSE 106 Tue Nov 22, 2016 11:30 am
coRpSE View latest post
Possible new Admin area layout Comments and Suggestions Lonestar 18 Wed Sep 14, 2016 11:37 am
Blackou View latest post
jQuery update General Support Lonestar 2 Wed May 11, 2016 4:49 pm
Charles64 View latest post
Deutsche Sprachdatei - german language files German DT50R 7 Thu Jan 28, 2016 7:04 am
DT50R View latest post
[FIX] Correct Cookie Settings (Invalid Session Error) Quick fixes killigan 110 Fri Mar 20, 2015 1:06 pm
Macdaddy View latest post
head and body help General Support hercountrybuck 8 Tue Apr 04, 2017 2:08 pm
Sp0rAdiC View latest post
babstats nuke evo PHP 5.6 Modules pd35 4 Mon Mar 27, 2017 5:45 pm
Ragonese View latest post
Looking for coRpSE? He is gone till May. General Chat coRpSE 4 Sun Mar 26, 2017 6:50 pm
coRpSE View latest post
Think I got hit with malware somehow General Support bobdude 10 Sun Mar 26, 2017 6:44 pm
coRpSE View latest post
error log Bugs Redcougarxr7 31 Tue Mar 21, 2017 8:46 pm
coRpSE View latest post
I seem to be locked out of my website Smile General Support storm 4 Sat Mar 11, 2017 12:29 pm
coRpSE View latest post
Site gone off General Support GI_ 3 Fri Mar 03, 2017 11:21 am
Lonestar View latest post
Norwegian Language Multilingual Support dogbone 0 Wed Mar 01, 2017 10:43 pm
dogbone View latest post

installing on a wampserver [Resolved]

 
Post new topic    Reply to topic    printer-friendly view   Thank Post    Evolution-Xtreme Forum Index -> Install
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pest



Gender: Gender:Male
Joined: Jan 21, 2009
Posts: 699

Reputation: 89.6
votes: 1
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: Ampps 2.0
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 9:50 am Post subject: No icon installing on a wampserver [Resolved] Reply with quote

 installing  evo  2.0.9d  on  a  wampserver  the  install  went  smooth  no  errors  but  when  i  go  to  the  site  i  get  this.....
 -----------------------------------------------------------
 You  have  attempted  to  access  this  site  with  an  invalid  IP.
 
 If  you  think  this  is  a  mistake  you  can  contact  the  site  webmaster  at  webmaster(at)------(dot)---.
 
 Be  SURE  to  include  the  following  information  in  any  email!
 User  Agent:  Mozilla/5.0  (Windows  NT  6.0;  rv:11.0)  Gecko/20100101  Firefox/11.0
 Remote  Address:  none
 Client  IP:  none
 Forwarded  For:  none
 PLEASE:  bear  in  mind  that  even  if  you  have  done  nothing  wrong,  you  may  be  getting  page  due  to  someone's  misuse  of  the  site  in  your  ip  range
 ------------------------------------------------------------
 is  an  easy  fix  for  this  Very Happy


Last edited by pest on Thu Apr 05, 2012 9:05 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
SnakZ
Xtreme Contributor
Xtreme Contributor



Gender: Gender:Male
Joined: Jul 14, 2010
Age: 31
Posts: 735
Location: MD
Reputation: 70.9
votes: 4
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: xampp 1.7.4
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 2:37 pm Post subject: No icon Re: installing on a wampserver Reply with quote

 http://evolution-xtreme.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3311&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger Visit member's Facebook: 720050661 MySpace Profile: zzsnakzz
pest



Gender: Gender:Male
Joined: Jan 21, 2009
Posts: 699

Reputation: 89.6
votes: 1
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: Ampps 2.0
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 4:53 pm Post subject: No icon Re: installing on a wampserver Reply with quote

 thanks  snakz  it  helped  to  get  the  site  to  load  but  2  things  1  im  want  to  make  it  a  live  site  
 
 i  edit  the  the  mainfile.php  like  this  
 
                                                 
SgtLegend  wrote  (View  Post):                
Is  your  site  going  live?  If  its  just  for  localhost  testing  purposes  do  the  following...
 

 
 OPEN
 
 mainfile.php
 
 FIND
 
                                                   
PHP:                
if (!defined('NO_SENTINEL')) {
    require_once(
NUKE_INCLUDE_DIR.'nukesentinel.php');
               

 
 REPLACE  WITH
 
 
                                                 
PHP:                
/*if (!defined('NO_SENTINEL')) {
    require_once(NUKE_INCLUDE_DIR.'nukesentinel.php');
}*/ 
               
               

 
 to  get  the  site  to  load  and  when  i  login  to  the  admin  i  get  this
 
 Change  Admin  Layout:  Old  Style
 Live  Evolution  Xtreme  Updates
 
 No  updates  currently  exist  on  the  Evolution  Xtreme  server!
 Administration  Menu
 
 
 (  !  )  Fatal  error:  Call  to  undefined  function  is_god()  in  C:\wamp\www\Gc\admin\functions.php  on  line  213
 Call  Stack
 # Time Memory Function Location
 1 0.0031 488096 {main}(  ) ..\admin.php:0
 2 3.4889 6391608 adminMain(  ) ..\admin.php:368
 3 3.5729 6661640 GraphicAdmin(  ) ..\index.php:65
 4 3.8989 6669368 include(  'C:\wamp\www\Gc\admin\links\links.JAG_Whos_Been.php'  ) ..\functions.php:344
 5 3.8989 6669560 adminmenu(  ) ..\links.JAG_Whos_Been.php:36
 im  running  the  server  off  of  my  laptop  which  is  wireless  not  sure  if  that  has  anything  to  do  with  it..
Back to top
View user's profile Send private message
Sponsor
webstorm.jpg
SnakZ
Xtreme Contributor
Xtreme Contributor



Gender: Gender:Male
Joined: Jul 14, 2010
Age: 31
Posts: 735
Location: MD
Reputation: 70.9
votes: 4
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: xampp 1.7.4
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 5:03 pm Post subject: No icon Re: installing on a wampserver Reply with quote

 find  ur  php.ini  file  
 (should  be  in  the  php  folder  )
 
 anyway  open  php.ini  and  look  for  short_open_tag
 make  sure  it  is  turned  on
 
 
 this  may  or  may  not  look  just  like  ur
 
 
                                                 
PHP:                
This directive determines whether or not PHP will recognize code between
; <? and ?> tags as PHP source which should be processed as such. It's been
; recommended for several years that you not use the short tag "short cut" and
; instead to use the full <?php and ?> tag combination. With the wide spread use
; of XML and use of these tags by other languages, the server can become easily
; confused and end up parsing the wrong code in the wrong context. But because
; this short cut has been a feature for such a long time, it's currently still
; supported for backwards compatibility, but we recommend you don't use them.
; Default Value: On
; Development Value: Off
; Production Value: Off
; http://php.net/short-open-tag 
               
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger Visit member's Facebook: 720050661 MySpace Profile: zzsnakzz
pest



Gender: Gender:Male
Joined: Jan 21, 2009
Posts: 699

Reputation: 89.6
votes: 1
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: Ampps 2.0
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 6:32 pm Post subject: No icon Re: installing on a wampserver Reply with quote

 didnt  work...  still  getting  same  error  when  trying  to  login  to  admin  area  and  i  get  this  if  i  try  to  login  to  regular  account(Your  IP  is  not  valid  for  this  user)and  i  updated  the  ips.php  file  with  my  network  ip  that  was  assign  to  it  from  router
Back to top
View user's profile Send private message
SgtLegend
Site Admin
Site Admin
Lead Developer
Lead Developer
DFG Developer
DFG Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Oct 11, 2008
Age: 25
Posts: 5169
Location: Australia
Reputation: 616.1
votes: 27
australia.png


Status: Offline
Web Control Panel: WHM
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 7:04 pm Post subject: No icon Re: installing on a wampserver Reply with quote

 Your  best  bet  would  be  to  un-install  WAMP  and  re-install  it  but  ensure  you  backup  all  the  files  you  need  if  you  modified  any,  on  the  same  note  if  your  using  the  new  version  of  WAMP  which  i  hate  don't.  I  use  the  old  release  which  I've  modified  so  i  get  a  range  of  extra  features  which  the  new  release  doesn't  allow  for,  see  the  below  download  link  which  is  the  version  i  still  use  to  this  day.
 
 http://sourceforge.net/projects/wampserver/files/WampServer%202/WampServer%202.0/WampServer2.0i.exe/download
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
webstorm.jpg
SnakZ
Xtreme Contributor
Xtreme Contributor



Gender: Gender:Male
Joined: Jul 14, 2010
Age: 31
Posts: 735
Location: MD
Reputation: 70.9
votes: 4
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: xampp 1.7.4
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 7:59 pm Post subject: No icon Re: installing on a wampserver Reply with quote

 mine  has  worked  for  me  and  its  the  new  one  lol  only  thing  i  always  have  a  hard  time  with  is  seting  up  SSL  and  all  the  domains/folders  that  i  have  lol
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger Visit member's Facebook: 720050661 MySpace Profile: zzsnakzz
pest



Gender: Gender:Male
Joined: Jan 21, 2009
Posts: 699

Reputation: 89.6
votes: 1
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: Ampps 2.0
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 8:08 pm Post subject: No icon Re: installing on a wampserver Reply with quote

 Thank  you  SgtLegend  it  worked  perfectly  not  one  error  .  now  to  make  it  live  i  just  need  to  open  a  port  on  my  router  correct?
 
 and  thank  you  snakz  for  your  help  aswell
Back to top
View user's profile Send private message
travo



Gender: Gender:Male
Joined: Jan 21, 2009
Age: 24
Posts: 486
Location: Australia
Reputation: 65.1
votes: 2
australia.png


Status: Offline
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 10:16 pm Post subject: No icon Re: installing on a wampserver [Resolved] Reply with quote

 Yeah  you  have  to  set  wampserver  to  online,  open  port  80  to  wampserver  in  your  filewall,  and  port  forward  80  to  your  computer's  ip
 
 If  you  have  a  separate  modem  and  router,  you  may  need  to  run  them  in  a  bridge  mode  setup.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Sponsor
webstorm.jpg
pest



Gender: Gender:Male
Joined: Jan 21, 2009
Posts: 699

Reputation: 89.6
votes: 1
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: Ampps 2.0
PostPosted: Thu Apr 05, 2012 10:27 pm Post subject: No icon Re: installing on a wampserver [Resolved] Reply with quote

 ok  thanks  travo   man  i  hate  messin  with  the  router  and  modem  its  like  tryin  to  kiss  2  ugly  girls  dont  know  which  one  to  kiss  first  ill  need  a  few  drinks  first  before  i  go  and  mess  with  this  one.thanks  again  for  the  quick  response
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view   Thank Post Evolution-Xtreme Forum Index ->  Install All times are UTC - 5 Hours
Page 1 of 1


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Announcement: [BETA][RELEASED] Nuke Evolution 2.0.8 0 SgtLegend 3791 Fri May 28, 2010 4:54 am
SgtLegend View latest post
No new posts Dutch Language for Xtreme V2.0 4 DFC-NightMare[NL] 3956 Wed May 01, 2013 1:18 pm
coRpSE View latest post
No new posts [Solved] Birhday mod 3.0 missing: 18 Huntergreen 11897 Mon Mar 04, 2013 7:54 pm
Teo View latest post
No new posts help upgrading to evo xtream 2.0.7 1 kirky12 3787 Thu Sep 02, 2010 10:06 am
SgtLegend View latest post
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. [ Poll ] Xtreme v2.0 52 Lonestar 20801 Wed Oct 14, 2009 2:51 am
SgtLegend View latest post
 




Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
EvoXtreme Theme by SgtLegend ©
Forums ©