Anonymous,

Please Login or Register
Download Nuke Evolution Xtreme today for a CMS you can enjoy using and sharing with your friends!
[ Download Now ]
Forum Index  ·  Search  ·  Usergroups  ·  Edit your profile  ·  Members  ·  Login, Check Messages
Arcade  ·  Ranks  ·  Staff  ·  Statistics  ·  Board Rules  ·  Forum FAQ  ·  Log in

Search for at
Evolution-Xtreme Advanced Search


+  
Latest Site News   Next 5 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
File Repository 1.0.0 Released Announcements! Lonestar 0 Tue Apr 26, 2016 6:44 am
Lonestar View latest post
Image Repository Released Announcements! Lonestar 1 Mon Oct 27, 2014 7:39 pm
Lonestar View latest post
So what happened to us? Announcements! SgtLegend 0 Tue May 06, 2014 12:32 am
SgtLegend View latest post
[PROGRESS] Nuke Evolution Xtreme 2.0.9e Announcements! SgtLegend 2 Sun May 27, 2012 6:25 pm
SgtLegend View latest post
European Cookie Law Announcements! SgtLegend 0 Sat May 26, 2012 7:33 am
SgtLegend View latest post
   
Recent Topics   Next 15 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
Evo staff looking for some volunteers. Community Announcements coRpSE 20 Thu Jul 02, 2015 9:19 am
Depresjon2 View latest post
Evo Xtreme 2.0.9D Updated for PHP 5.6 General Support coRpSE 121 Thu Mar 23, 2017 3:57 pm
casterdon View latest post
[ MOD ] - Honeypot V2.2 AntiBot Module Security coRpSE 106 Tue Nov 22, 2016 11:30 am
coRpSE View latest post
Possible new Admin area layout Comments and Suggestions Lonestar 18 Wed Sep 14, 2016 11:37 am
Blackou View latest post
jQuery update General Support Lonestar 2 Wed May 11, 2016 4:49 pm
Charles64 View latest post
Deutsche Sprachdatei - german language files German DT50R 7 Thu Jan 28, 2016 7:04 am
DT50R View latest post
[FIX] Correct Cookie Settings (Invalid Session Error) Quick fixes killigan 110 Fri Mar 20, 2015 1:06 pm
Macdaddy View latest post
login as admin strange error General Support Worfwarrior 8 Sun May 21, 2017 12:42 pm
Worfwarrior View latest post
Does Anyone Have a Media Player Mod? Modules goosse 0 Mon May 01, 2017 9:17 am
goosse View latest post
head and body help General Support hercountrybuck 8 Tue Apr 04, 2017 2:08 pm
Sp0rAdiC View latest post
babstats nuke evo PHP 5.6 Modules pd35 4 Mon Mar 27, 2017 5:45 pm
Ragonese View latest post
Looking for coRpSE? He is gone till May. General Chat coRpSE 4 Sun Mar 26, 2017 6:50 pm
coRpSE View latest post
Think I got hit with malware somehow General Support bobdude 10 Sun Mar 26, 2017 6:44 pm
coRpSE View latest post
error log Bugs Redcougarxr7 31 Tue Mar 21, 2017 8:46 pm
coRpSE View latest post
I seem to be locked out of my website Smile General Support storm 4 Sat Mar 11, 2017 12:29 pm
coRpSE View latest post

Cookie Issue?

 
Post new topic    Reply to topic    printer-friendly view   Thank Post    Evolution-Xtreme Forum Index -> Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Jl-loe-




Joined: Apr 24, 2009
Posts: 8

Reputation: 1


Status: Offline
PostPosted: Fri Nov 02, 2012 2:19 pm Post subject: No icon Cookie Issue? Reply with quote

 I  switched  providers  this  past  weekend.   I  went  from  gameservers.com  to  nfoservers.com  webhosting  since  we  also  rent  a  game  server.   Once  the  domain  propagated  I  been  having  issues  with  logging  in.   If  we  use  google  chrome  Regular  user!  it  gives  me  the  "Cookie  functions  seem  to  be  disabled.
 Please  change  your  browser  settings!"  issue.   But  once  I  refresh  the  page  I  will  be  logged  in.   In  firefox  it  seems  to  work  fine.     Now  when  logging  into  admin  I  put  my  login/pass  info  in  and  press  login  and  it  just  refreshes  the  page.   This  does  it  in  both  firefox  and  google  chrome.   yes  my  user/pass  is  correct  seeing  firefox  seems  to  work  itself  out  at  some  point.   Google  I  had  to  manually  add  a  cookie  to  login  as  admin.     It  worked  good  before  i  moved  over.   question  nfoservers  puts  your  files  into  the  public  folder  and  not  the  root.   But  the  domain  is  pointed  to  the  public  folder.   That  shouldn't  change  the  cookie  path  right?   Most  of  the  users  seem  to  be  logging  in  fine  others  get  the  cookie  issue.   this  wasn't  a  issue  as  I  said  before  the  move.
Back to top
View user's profile Send private message
pest



Gender: Gender:Male
Joined: Jan 21, 2009
Posts: 699

Reputation: 89.6
votes: 1
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: Ampps 2.0
PostPosted: Fri Nov 02, 2012 2:33 pm Post subject: No icon Re: Cookie Issue? Reply with quote

 delete  cookies  and  history  in  the  browsers  then  try  i  had  same  issue
Back to top
View user's profile Send private message
Jl-loe-




Joined: Apr 24, 2009
Posts: 8

Reputation: 1


Status: Offline
PostPosted: Fri Nov 02, 2012 2:40 pm Post subject: No icon Re: Cookie Issue? Reply with quote

 Ya  i've  deleted  cookies/cache  for  site.   deleted  history/cache/cookies  for  chrome/firefox.   did  a  optimize  and  repair  of  the  database.
Back to top
View user's profile Send private message
Sponsor
phpstorm.jpg
Teo



Gender: Gender:Male
Joined: Jul 17, 2009
Age: 36
Posts: 491
Location: In your GF's bed!!
Reputation: 70.2
votes: 3
italy.png


Status: Offline
PostPosted: Fri Nov 02, 2012 4:29 pm Post subject: No icon Re: Cookie Issue? Reply with quote

 go  to  admin  ->  Your  Account  ->  Cookie  Configuration  ->  
 
 set:  
 
 Activate  the  CookieCheck  (beta)  ->  NO
 Activate  the  CookieCleaner  ->  YES
 Time  of  Cookies  ->  1  month
 Path  of  Cookie  ->  leave  this  blank
 Allowed  period  of  pageview  inactivity  ->  indefinite
 
 and  it  should  work  again.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Visit member's Facebook: 232833186770739
Jl-loe-




Joined: Apr 24, 2009
Posts: 8

Reputation: 1


Status: Offline
PostPosted: Fri Nov 02, 2012 5:14 pm Post subject: No icon Re: Cookie Issue? Reply with quote

 that  didn't  seem  to  work.   I  cleared  the  cache  and  cookies  and  still  to  no  avail.   Its  almost  like  it  will  not  set  a  cookie  to  be  able  to  login  to  admin.  not  sure  if  that  makes  sense.   Seeing  if  I  create  a  cookie  in  same  chrome  i  can  login  with  admin.     otherwise  i  can't  get  in  nor  can  my  other  admin.
Back to top
View user's profile Send private message
Jl-loe-




Joined: Apr 24, 2009
Posts: 8

Reputation: 1


Status: Offline
PostPosted: Fri Nov 02, 2012 5:17 pm Post subject: No icon Re: Cookie Issue? Reply with quote

 and  I  am  on  the  newest  xtreme.   just  posted  in  wrong  board   Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
Sponsor
phpstorm.jpg
Display posts from previous:
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view   Thank Post Evolution-Xtreme Forum Index ->  Bugs All times are UTC - 5 Hours
Page 1 of 1


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts Brazilian language files Post - Translation in Progress 14 Todikovic 8082 Wed Nov 26, 2014 5:23 pm
Sonikboy View latest post
No new posts Help required to CHMOD files............ 10 Evil_Blue 3863 Wed Nov 24, 2010 3:59 pm
Evil_Blue View latest post
No new posts I have found a way to embed long text files... 2 Thomas 2339 Mon Nov 08, 2010 12:56 am
Thomas View latest post
No new posts Missing Files according to logging webhost 3 nemesisNL 2629 Sun Oct 17, 2010 5:09 pm
SgtLegend View latest post
No new posts How do i install 2 .sql files into my database??? 1 Evil_Blue 2316 Sun Sep 26, 2010 9:47 am
SgtLegend View latest post
 




Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
EvoXtreme Theme by SgtLegend ©
Forums ©