Anonymous,

Please Login or Register
Download Nuke Evolution Xtreme today for a CMS you can enjoy using and sharing with your friends!
[ Download Now ]
Forum Index  ·  Search  ·  Usergroups  ·  Edit your profile  ·  Members  ·  Login, Check Messages
Arcade  ·  Ranks  ·  Staff  ·  Statistics  ·  Board Rules  ·  Forum FAQ  ·  Log in

Search for at
Evolution-Xtreme Advanced Search


+  
Latest Site News   Next 5 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
File Repository 1.0.0 Released Announcements! Lonestar 0 Tue Apr 26, 2016 6:44 am
Lonestar View latest post
Image Repository Released Announcements! Lonestar 1 Mon Oct 27, 2014 7:39 pm
Lonestar View latest post
So what happened to us? Announcements! SgtLegend 0 Tue May 06, 2014 12:32 am
SgtLegend View latest post
[PROGRESS] Nuke Evolution Xtreme 2.0.9e Announcements! SgtLegend 2 Sun May 27, 2012 6:25 pm
SgtLegend View latest post
European Cookie Law Announcements! SgtLegend 0 Sat May 26, 2012 7:33 am
SgtLegend View latest post
   
Recent Topics   Next 15 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
Evo staff looking for some volunteers. Community Announcements coRpSE 20 Thu Jul 02, 2015 9:19 am
Depresjon2 View latest post
Evo Xtreme 2.0.9D Updated for PHP 5.6 General Support coRpSE 121 Thu Mar 23, 2017 3:57 pm
casterdon View latest post
[ MOD ] - Honeypot V2.2 AntiBot Module Security coRpSE 106 Tue Nov 22, 2016 11:30 am
coRpSE View latest post
Possible new Admin area layout Comments and Suggestions Lonestar 18 Wed Sep 14, 2016 11:37 am
Blackou View latest post
jQuery update General Support Lonestar 2 Wed May 11, 2016 4:49 pm
Charles64 View latest post
Deutsche Sprachdatei - german language files German DT50R 7 Thu Jan 28, 2016 7:04 am
DT50R View latest post
[FIX] Correct Cookie Settings (Invalid Session Error) Quick fixes killigan 110 Fri Mar 20, 2015 1:06 pm
Macdaddy View latest post
login as admin strange error General Support Worfwarrior 8 Sun May 21, 2017 12:42 pm
Worfwarrior View latest post
Does Anyone Have a Media Player Mod? Modules goosse 0 Mon May 01, 2017 9:17 am
goosse View latest post
head and body help General Support hercountrybuck 8 Tue Apr 04, 2017 2:08 pm
Sp0rAdiC View latest post
babstats nuke evo PHP 5.6 Modules pd35 4 Mon Mar 27, 2017 5:45 pm
Ragonese View latest post
Looking for coRpSE? He is gone till May. General Chat coRpSE 4 Sun Mar 26, 2017 6:50 pm
coRpSE View latest post
Think I got hit with malware somehow General Support bobdude 10 Sun Mar 26, 2017 6:44 pm
coRpSE View latest post
error log Bugs Redcougarxr7 31 Tue Mar 21, 2017 8:46 pm
coRpSE View latest post
I seem to be locked out of my website Smile General Support storm 4 Sat Mar 11, 2017 12:29 pm
coRpSE View latest post

Forum - Users in the last 24 hours

 
Post new topic    Reply to topic    printer-friendly view   Thank Post    Evolution-Xtreme Forum Index -> Modules
View previous topic :: View next topic  
Author Message
haz



Gender: Gender:Male
Joined: Mar 06, 2011
Age: 43
Posts: 4

Reputation: 0.5
usa.png


Status: Offline
PostPosted: Sun Dec 02, 2012 6:35 pm Post subject: No icon Forum - Users in the last 24 hours Reply with quote

 Hi  everyone,
 
 I  deleted  something  on  accident  during  some  forum  mods  I  was  installing  and  was  wondering  about  some  help?
 
 At  the  bottom  of  my  forum  where  it  is  suppose  to  say  "#  of  users  visited  forum  in  last  24  hours"  well  I  removed  that  part  somehow  and  it  only  shows  the  names.  So  I  am  wondering  where  and  what  file  i  need  to  add  it  back,  not  sure  if  it  is  in  the  lang  files  or  index  or  forum  footer?
 
 Not  a  major  issue  as  everything  else  is  fine,  I  would  like  to  have  it  look  right
 
 Thanks  in  advance  guys!!
 
 (Sorry  if  I  posted  in  wrong  forum,  but  the  forum  is  a  module  Very Happy   )
Back to top
View user's profile Send private message
pest



Gender: Gender:Male
Joined: Jan 21, 2009
Posts: 699

Reputation: 89.6
votes: 1
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: Ampps 2.0
PostPosted: Sun Dec 02, 2012 8:57 pm Post subject: No icon Re: Forum - Users in the last 24 hours Reply with quote

 try  check  in  yourtheme/forums/viewonline_body.tpl
Back to top
View user's profile Send private message
Teo



Gender: Gender:Male
Joined: Jul 17, 2009
Age: 36
Posts: 491
Location: In your GF's bed!!
Reputation: 70.2
votes: 3
italy.png


Status: Offline
PostPosted: Mon Dec 03, 2012 1:54 am Post subject: No icon Re: Forum - Users in the last 24 hours Reply with quote

 i  did  the  mod  for  evolution  base  i  try  to  see  if  i  find  it.  btw  what  u  deleted  i  think  is  in  lang_english  ,  lang  main
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Visit member's Facebook: 232833186770739
Sponsor
phpstorm.jpg
coRpSE
Xtreme Developer
Xtreme Developer
Site Admin
Site Admin
Support Team
Support Team



Gender: Gender:Male
Joined: Dec 24, 2008
Age: 36
Posts: 1354
Location: Back of your mind!!!
Reputation: 186.3
votes: 10
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: 11.42.0 (build 23)
PostPosted: Mon Dec 03, 2012 3:42 am Post subject: No icon  Reply with quote

 Is  it  only  happening  on  one  theme?  Test  on  a  stock  theme  and  see  if  it  shows,  if  so  then  it  was  in  one  of  your  theme  .tpl  files.  Possibly  the  viewonline_body.tpl.  
 
 Overall,  just  go  through  the  forum  files  that  you  edited  and  if  you  have  backups,  compare  them  or  replace  the  broken  ones  and  re-install  the  mod.
 
 What  mod  were  you  installing?
 
 Just  a  little  tip,  make  backups  of  all  files  about  to  be  edited,  then  install  one  mod,  then  test,  then  make  backups  of  that  one  and  install  the  next  and  test,  and  so  on.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
haz



Gender: Gender:Male
Joined: Mar 06, 2011
Age: 43
Posts: 4

Reputation: 0.5
usa.png


Status: Offline
PostPosted: Mon Dec 03, 2012 8:00 pm Post subject: No icon Re: Forum - Users in the last 24 hours Reply with quote

 Thank  you  all  for  the  speedy  replies,  I  appreciate  it!!
 
 Nope,  it  is  happening  on  all  themes,  so  it  must  be  in  the  lang  files.  I  dont  remember  which  forum  mod  i  was  installing,  I  am  old  and  my  memory  fails  me  often...lol...  I  think  it  was  maybe  an  xfire  mod,  making  a  back-up  of  the  files  would  have  been  the  smart  thing  to  do,  but  i  didnt   Rolling Eyes  
 
 I  will  check  in  the  xtreme  download  in  the  lang  files  and  try  to  find  what  is  missing,  thanks  again  all.  I  will  post  back  with  what  went  wrong  and  where  so  others  can  benefit  from  my  mistake   :wink:
 
 
 
 Edit:
 Hmm...  well  i  looked  in  lang_main  and  seen  the  code  line  for  the  "users  online  in  24  hours"  so  I  am  not  sure  why  it  is  not  showing  at  the  bottom  of  my  forum.  I  also  checked  the  lang_english  and  everything  seems  fine.  I  even  uploaded  and  overwrote  the  current  lang  files  on  my  FTP  with  the  new  files  from  which  i  just  downloaded  from  the  downloads  section  and  still  no  go.
Back to top
View user's profile Send private message
pest



Gender: Gender:Male
Joined: Jan 21, 2009
Posts: 699

Reputation: 89.6
votes: 1
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: Ampps 2.0
PostPosted: Tue Dec 04, 2012 8:28 pm Post subject: No icon Re: Forum - Users in the last 24 hours Reply with quote

 try  checking  here  modules\Forums\templates\subSilver\viewonline_body.tpl  also  if  your  replacing  any  files  dont  forget  to  delete  forum  cache  to  refresh  site  to  see  new  files
Back to top
View user's profile Send private message
Sponsor
webstorm.jpg
Display posts from previous:
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view   Thank Post Evolution-Xtreme Forum Index ->  Modules All times are UTC - 5 Hours
Page 1 of 1


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts Brazilian language files Post - Translation in Progress 14 Todikovic 8082 Wed Nov 26, 2014 5:23 pm
Sonikboy View latest post
No new posts Help required to CHMOD files............ 10 Evil_Blue 3863 Wed Nov 24, 2010 3:59 pm
Evil_Blue View latest post
No new posts I have found a way to embed long text files... 2 Thomas 2339 Mon Nov 08, 2010 12:56 am
Thomas View latest post
No new posts Missing Files according to logging webhost 3 nemesisNL 2629 Sun Oct 17, 2010 5:09 pm
SgtLegend View latest post
No new posts How do i install 2 .sql files into my database??? 1 Evil_Blue 2316 Sun Sep 26, 2010 9:47 am
SgtLegend View latest post
 




Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
EvoXtreme Theme by SgtLegend ©
Forums ©