Anonymous,

Please Login or Register
Download Nuke Evolution Xtreme today for a CMS you can enjoy using and sharing with your friends!
[ Download Now ]
Forum Index  ·  Search  ·  Usergroups  ·  Edit your profile  ·  Members  ·  Login, Check Messages
Arcade  ·  Ranks  ·  Staff  ·  Statistics  ·  Board Rules  ·  Forum FAQ  ·  Log in

Search for at
Evolution-Xtreme Advanced Search


+  
Latest Site News   Next 5 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
File Repository 1.0.0 Released Announcements! Lonestar 0 Tue Apr 26, 2016 6:44 am
Lonestar View latest post
Image Repository Released Announcements! Lonestar 1 Mon Oct 27, 2014 7:39 pm
Lonestar View latest post
So what happened to us? Announcements! SgtLegend 0 Tue May 06, 2014 12:32 am
SgtLegend View latest post
[PROGRESS] Nuke Evolution Xtreme 2.0.9e Announcements! SgtLegend 2 Sun May 27, 2012 6:25 pm
SgtLegend View latest post
European Cookie Law Announcements! SgtLegend 0 Sat May 26, 2012 7:33 am
SgtLegend View latest post
   
Recent Topics   Next 15 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
Evo staff looking for some volunteers. Community Announcements coRpSE 20 Thu Jul 02, 2015 9:19 am
Depresjon2 View latest post
Evo Xtreme 2.0.9D Updated for PHP 5.6 General Support coRpSE 121 Thu Mar 23, 2017 3:57 pm
casterdon View latest post
[ MOD ] - Honeypot V2.2 AntiBot Module Security coRpSE 106 Tue Nov 22, 2016 11:30 am
coRpSE View latest post
Possible new Admin area layout Comments and Suggestions Lonestar 18 Wed Sep 14, 2016 11:37 am
Blackou View latest post
jQuery update General Support Lonestar 2 Wed May 11, 2016 4:49 pm
Charles64 View latest post
Deutsche Sprachdatei - german language files German DT50R 7 Thu Jan 28, 2016 7:04 am
DT50R View latest post
[FIX] Correct Cookie Settings (Invalid Session Error) Quick fixes killigan 110 Fri Mar 20, 2015 1:06 pm
Macdaddy View latest post
firefox users Security Worfwarrior 1 Tue Jun 27, 2017 1:10 pm
Sp0rAdiC View latest post
Admin General Support bomclan 3 Sat Jun 17, 2017 6:01 pm
Sp0rAdiC View latest post
RSS feeds Blocks Richmc 1 Sat Jun 17, 2017 5:52 pm
Sp0rAdiC View latest post
Forums disappeared General Support Richmc 0 Fri Jun 16, 2017 9:20 am
Richmc View latest post
admin access help needed General Support Soulfly 13 Fri Jun 09, 2017 3:08 pm
Soulfly View latest post
mysql_error ? General Support Redcougarxr7 5 Thu Jun 08, 2017 8:27 am
coRpSE View latest post
Question about domain name General Support Richmc 0 Wed Jun 07, 2017 11:03 am
Richmc View latest post
PM System not working correctly General Support Worfwarrior 0 Fri Jun 02, 2017 8:24 am
Worfwarrior View latest post

[FIXED] Getting error starting install

 
Post new topic    Reply to topic    printer-friendly view   Thank Post    Evolution-Xtreme Forum Index -> Install
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Harley




Joined: May 05, 2013
Posts: 4

Reputation: 0.5
usa.png


Status: Offline
PostPosted: Sun May 05, 2013 1:09 pm Post subject: No icon [FIXED] Getting error starting install Reply with quote

 i  have  all  these  errors  on  install,  can't  figure  out  if  my  php  is  causing  them  or  what  
 
 Notice:  Undefined  variable:  directory_mode  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/install/functions.php  on  line  34
 
 Notice:  Undefined  variable:  file_mode  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/install/functions.php  on  line  38
 
 Notice:  Undefined  index:  language  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/install.php  on  line  26
 
 Notice:  Undefined  variable:  sql_version  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/install/language/lang_english/lang-install.php  on  line  70
 
 Notice:  Undefined  index:  step  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/install.php  on  line  35
 
 Notice:  Undefined  index:  step  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/install.php  on  line  35
 
 Notice:  Undefined  variable:  message  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/install/functions.php  on  line  149
 
 Notice:  Undefined  index:  download_file  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/install.php  on  line  53
 
 
 
 then  in  the  Nuke  Evolution  box  i  have  
 
 Deprecated:  Function  ereg()  is  deprecated  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/includes/functions_selects.php  on  line  98
 
 Deprecated:  Function  ereg()  is  deprecated  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/includes/functions_selects.php  on  line  98
 
 Deprecated:  Function  ereg()  is  deprecated  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/includes/functions_selects.php  on  line  98
 
 Deprecated:  Function  ereg()  is  deprecated  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/includes/functions_selects.php  on  line  98
 
 Deprecated:  Function  ereg()  is  deprecated  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/includes/functions_selects.php  on  line  98
 
 Deprecated:  Function  ereg()  is  deprecated  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/includes/functions_selects.php  on  line  98
 
 Deprecated:  Function  ereg()  is  deprecated  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/includes/functions_selects.php  on  line  98
 
 Deprecated:  Function  ereg()  is  deprecated  in  /usr/local/www/apache22/data/harleysplace.net/includes/functions_selects.php  on  line  98
 
 
 
 
 
 
 This  in  all  from  the  install.php  starting  the  install


Last edited by Harley on Sun May 05, 2013 10:18 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
travo



Gender: Gender:Male
Joined: Jan 21, 2009
Age: 24
Posts: 486
Location: Australia
Reputation: 65.1
votes: 2
australia.png


Status: Offline
PostPosted: Sun May 05, 2013 3:19 pm Post subject: No icon Re: Getting error starting install Reply with quote

 What  version  of  xtreme  are  you  using?  2.0.9d  shouldn't  have  the  ereg  errors.
 
 As  for  the  1st  group  of  errors,  you  will  need  to  change  your  php  error  reporting  to  not  include  strict  errors  (try  E_ALL  &  ~E_DEPRECATED  &  ~ESTRICT   or  E_ALL  &  ~E_STRICT).
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Harley




Joined: May 05, 2013
Posts: 4

Reputation: 0.5
usa.png


Status: Offline
PostPosted: Sun May 05, 2013 4:50 pm Post subject: No icon Re: Getting error starting install Reply with quote

 Ok  that  got  that  fixed,  now  i  gotta  figure  out  why  my  permissions  for  the  files  aren't  doing  properly
 
 no  matter  what  i  do  they  all  still  say  failed.  cant  get  them  to  change   Mad
Back to top
View user's profile Send private message
Sponsor
phpstorm.jpg
5STAR
Support Team
Support Team



Gender: Gender:Male
Joined: Dec 31, 2008
Age: 52
Posts: 614
Location: Missouri
Reputation: 80.3
votes: 4
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: 11.50.0 (build 0)
PostPosted: Sun May 05, 2013 5:21 pm Post subject: No icon Re: Getting error starting install Reply with quote

 As  travo  asked,  what  version  of  Xtreme  are  you  using  ?  If  you  got  ur  version  from  any  other  site,  it  most  likely  hasn't  been  updated.  209D  has  all  depreciated  functions  fixed
 
 If  I  remember  correctly,  you  have  to  change  permissions  in  the  cpanel  for  them  to  take  affect.  Not  FTP
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Visit member's Facebook: 264037510283291
Harley




Joined: May 05, 2013
Posts: 4

Reputation: 0.5
usa.png


Status: Offline
PostPosted: Sun May 05, 2013 7:24 pm Post subject: No icon Re: Getting error starting install Reply with quote

 dont  have  cpanel,  i  own  the  server,  i  have  root  access  i  have  v2.0.9d
Back to top
View user's profile Send private message
TimBitz




Joined: May 13, 2009
Posts: 122

Reputation: 15.3
canada.png


Status: Offline
PostPosted: Sun May 05, 2013 11:00 pm Post subject: No icon Re: [FIXED] Getting error starting install Reply with quote

 I  can't  install  this  version  of  Extreme  anymore  due  to  FAILED  on  the  permissions.   Not  sure  if  it's  the  file  package  or  my  webserver,  but  either  way  it's  not  working.   Even  though  I  have  been  assured  by  the  developers  here,  and  the  webmaster  of  my  hosting,  that  the  problem  isn't  the  file  package  or  the  webserver.
 
 Used  to  be  I  could  just  install  Extreme  in  a  matter  of  minutes  as  many  times  as  I  pleased.   Haven't  been  able  to  install  it  now  for  months  on  end.   Have  tried  manually  changing  permissions  on  the  server  via  FTP  and  via  cPanel,  without  any  success.   Mad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
webstorm.jpg
SgtLegend
Site Admin
Site Admin
Lead Developer
Lead Developer
DFG Developer
DFG Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Oct 11, 2008
Age: 26
Posts: 5169
Location: Australia
Reputation: 616.1
votes: 27
australia.png


Status: Offline
Web Control Panel: WHM
PostPosted: Mon May 06, 2013 8:45 am Post subject: No icon Re: [FIXED] Getting error starting install Reply with quote

 If  the  permissions  are  wrong  its  100%  a  server  issue,  I  found  this  issue  along  time  ago  with  mis-configured  Linux  based  servers.
 
 The  Xtreme  package  itself  comes  out  of  the  box  without  permissions  set  which  means  the  server  is  required  to  have  auto  CHMOD  working  in  Apache.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
TimBitz




Joined: May 13, 2009
Posts: 122

Reputation: 15.3
canada.png


Status: Offline
PostPosted: Mon May 06, 2013 8:56 am Post subject: No icon Re: [FIXED] Getting error starting install Reply with quote

 I  am  pretty  confident  it's  not  the  fault  of  the  software,  because  nobody  has  changed  it,  and  it  certainly  doesn't  change  itself,  so  therefor  it  should  still  function  as  it  always  did.   Doesn't  make  any  sense  to  me  though  that  I  can  manually  CHMOD  in  cPanel  and  it  makes  zero  difference   Confused
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SgtLegend
Site Admin
Site Admin
Lead Developer
Lead Developer
DFG Developer
DFG Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Oct 11, 2008
Age: 26
Posts: 5169
Location: Australia
Reputation: 616.1
votes: 27
australia.png


Status: Offline
Web Control Panel: WHM
PostPosted: Mon May 06, 2013 9:00 am Post subject: No icon Re: [FIXED] Getting error starting install Reply with quote

 Hence  why  I  said  its  a  server  issue  as  Xtreme  doesn't  come  packaged  with  permissions,  every  server  I  have  worked  with  in  the  past  2  years  has  been  setup  correctly  which  suggests  yours  isn't.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
phpstorm.jpg
Display posts from previous:
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view   Thank Post Evolution-Xtreme Forum Index ->  Install All times are UTC - 5 Hours
Page 1 of 1


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts loads of errors 6 redhotkebab 3859 Sat Feb 11, 2012 7:32 pm
WQQDY View latest post
No new posts deprecated errors 8 travo 7645 Fri Dec 23, 2011 4:48 am
Teo View latest post
No new posts Multiple Errors Plus Error Log 42 odawgg 12489 Mon Jan 31, 2011 11:34 pm
Gershak View latest post
No new posts Upgrade from Nuke - A Few Errors 23 JoeBoB 12492 Mon Nov 15, 2010 7:45 pm
hypnoscope View latest post
No new posts [ Poll ] Errors, Errors and More User Errors, Help! 14 Ruphus 6630 Sat Jan 30, 2010 7:33 am
Ruphus View latest post
 




Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
EvoXtreme Theme by SgtLegend ©
Forums ©