Nuke Evolution Xtreme - Leading Open Source Content Management System

Taking Evolution to the Xtreme!

Forum Index  ·  Search  ·  Usergroups  ·  Edit your profile  ·  Members List  ·  Login, Check Messages
Arcade  ·  Ranks  ·  Staff  ·  Statistics  ·  Board Rules  ·  Forum FAQ  ·  Log in

Search for at
Evolution-Xtreme Advanced Search


+  
Latest Site News   Next 5 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
Clan Manager 1.0.2 ( Free ) New News! Lonestar 5 Thu Jul 05, 2018 11:42 am
DjDecibel View latest post
HeadShotDomain Back Online New News! coRpSE 8 Sat Mar 24, 2018 10:57 am
coRpSE View latest post
Sub Black New News! Grmm 3 Sun Mar 18, 2018 10:59 am
Lonestar View latest post
Grrrr ! Evo-File is [Holding] Again! New News! coopvet2000 7 Sun Jan 28, 2018 9:31 am
coopvet2000 View latest post
Note [ CLOSED ] Realm Designz is Officially CLOSED! New News! TheMortal 0 Fri Jan 12, 2018 3:54 am
TheMortal View latest post
 
   
Recent Topics   Next 15 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
Warning ! Evo staff looking for some volunteers. Community Announcements coRpSE 22 Wed Jul 25, 2018 6:13 pm
i0shi View latest post
New Evolution Xtreme site Community Announcements Lonestar 0 Wed Feb 13, 2019 5:46 pm
Lonestar View latest post
[ MOD ] - Honeypot V2.2 AntiBot Module Security coRpSE 111 Thu Jan 31, 2019 8:04 pm
allrocknmetal View latest post
Evo Xtreme 2.0.9D Updated for PHP 5.6 General Support coRpSE 125 Wed Oct 25, 2017 12:54 pm
Gregsta View latest post
Deutsche Sprachdatei - german language files German DT50R 7 Thu Jan 28, 2016 7:04 am
DT50R View latest post
Module Stuck Modules jeremystcyr 3 Tue Feb 12, 2019 10:50 am
coRpSE View latest post
Note [PREVIEW] XtremeV3 NEW Design Questions TheMortal 37 Tue Feb 12, 2019 3:15 am
allrocknmetal View latest post
error creating a section in the forums General Support fire 1 Wed Feb 06, 2019 3:27 pm
Lonestar View latest post
Work in php7? General Support fire 7 Wed Feb 06, 2019 8:58 am
TheMortal View latest post
Not letting me create members accout Bugs Gregsta 12 Sun Feb 03, 2019 9:19 am
Gregsta View latest post
Flash Theme Changes[FIXED-RESOLVED] General Support RAIN 9 Sat Feb 02, 2019 1:52 pm
Pulaski View latest post
MySQL 8. Bugs jxxaxxy 0 Fri Feb 01, 2019 11:14 am
jxxaxxy View latest post
would be members cannot register Bugs GI_ 5 Fri Feb 01, 2019 9:28 am
GI_ View latest post
can't change members status General Support mwjohn58 1 Wed Jan 30, 2019 5:35 am
Lonestar View latest post
Not letting me add download General Support Gregsta 5 Mon Jan 28, 2019 10:34 am
Gregsta View latest post

Arcade Center Chrome fix

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.    This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    printer-friendly view   Thank Post    Evolution-Xtreme Forum Index -> Quick fixes
View previous topic :: View next topic  
Author Message
coRpSE
Site Admin
Site Admin
Xtreme Developer
Xtreme Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Dec 24, 2008
Posts: 1397
Location: Back of your mind!!!
Reputation: 212
votes: 11
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: 11.42.0 (build 23)
PHP Version: 5.4.24
SQL Version: 5.5.37-35.1-log
PostPosted: Sat Jan 31, 2015 4:19 pm Post subject: No icon Arcade Center Chrome fix Reply with quote

 A  week  or  so  ago,  Google  Chrome  put  out  an  update  that  ended  up  breaking  the  marquee  HTML  code.  It  is  a  known  bug  with  them  since  I  have  already  reported  it  to  them.  The  bug  is  that  it  no  loner  works  with  the  width  or  height  set  in  percentages.  So  if  you  have  width  set  to  lets  say,  100%  and  the  parent  container  has  a  fixed  width  of  800px,  well,  if  the  content  in  the  marquee  is  1600px  wide,  then  it  will  stretch  to  the  content  and  ignore  the  parent  container.  To  fix  this,  you  need  to  set  the  marquee  heights  and  widths  to  a  set  pixel  rather  than  a  percent  until  this  bug  can  be  fixed.
 
 Here  is  the  block  Arcade  Center  where  I  fixed  the  height  issue  by  just  setting  the  max  height  of  the  2  marquess  to  300px  high.
 
 I  also  like  to  note  that  with  the  direction,  use  only  lowercase  letters,  like  up  instead  of  Up.  It  seems  not  to  pay  attention  to  capital  letters  as  well.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
megaboost



Gender: Gender:Male
Joined: Feb 19, 2009
Age: 48
Posts: 133
Location: Somewhere in the Cosmos
Reputation: 15.8
uk.png


Status: Offline
Web Control Panel: 68.0 (build 21)
PHP Version: 5.6.32
SQL Version: 5.6.38
PostPosted: Sat Jan 31, 2015 6:39 pm Post subject: No icon Re: Arcade Center Chrome fix Reply with quote

 Nice  Fix  Corpse.  I'm  sure  MAGNET  will  be  pleased  to  see  a  fix.
 
 I'm  sure  my  Chrome  updated  just  yesterday  so  they  may  have  released  a  fix  for  that  Issue.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
coRpSE
Site Admin
Site Admin
Xtreme Developer
Xtreme Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Dec 24, 2008
Posts: 1397
Location: Back of your mind!!!
Reputation: 212
votes: 11
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: 11.42.0 (build 23)
PHP Version: 5.4.24
SQL Version: 5.5.37-35.1-log
PostPosted: Sat Jan 31, 2015 8:39 pm Post subject: No icon Re: Arcade Center Chrome fix Reply with quote

  megaboost  wrote  (View  Post):
Nice  Fix  Corpse.  I'm  sure  MAGNET  will  be  pleased  to  see  a  fix.
 
 I'm  sure  my  Chrome  updated  just  yesterday  so  they  may  have  released  a  fix  for  that  Issue.

 
 Nope,  they  still  have  not  fixed  it.  My  chrome  is  updated  and  is  still  broke.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
Shadz



Gender: Gender:Male
Joined: Aug 15, 2012
Age: 32
Posts: 290
Location: Nottingham
Reputation: 39.3
votes: 1
uk.png


Status: Offline
Web Control Panel: cPanel
PHP Version: 5.4.27
SQL Version: 5.0.95-community
PostPosted: Sat Jan 31, 2015 9:12 pm Post subject: No icon Re: Arcade Center Chrome fix Reply with quote

 So  coRpSE,  If  I  am  reading  this  post  correctly  will  this  fix  the  stretching  issue  then  since  the  Chrome  update?
 
 Because  if  so  I  have  put  this  block  on  my  site  and  the  arcade  still  stretches  the  site.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
coRpSE
Site Admin
Site Admin
Xtreme Developer
Xtreme Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Dec 24, 2008
Posts: 1397
Location: Back of your mind!!!
Reputation: 212
votes: 11
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: 11.42.0 (build 23)
PHP Version: 5.4.24
SQL Version: 5.5.37-35.1-log
PostPosted: Sat Jan 31, 2015 9:58 pm Post subject: No icon Re: Arcade Center Chrome fix Reply with quote

  Shadz  wrote  (View  Post):
So  coRpSE,  If  I  am  reading  this  post  correctly  will  this  fix  the  stretching  issue  then  since  the  Chrome  update?
 
 Because  if  so  I  have  put  this  block  on  my  site  and  the  arcade  still  stretches  the  site.

 
 This  will  only  fix  the  stretching  that  is  happening  vertically,  not  horizontally.  If  your  having  that  issue,  (which  would  only  be  if  you  have  a  ton  of  arcade  categories),  you  need  to  set  the  marquee  that  is  horizontal  to  the  width  you  want  it,  but  that  will  only  stretch  horizontally  if  you  have  a  bunch  of  "categories"  that  will  cause  it  to  stretch.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
hp2001



Gender: Gender:Male
Joined: Sep 02, 2009
Age: 52
Posts: 52
Location: Netherlands
Reputation: 7.1
netherlands.png


Status: Offline
Web Control Panel: DirectAdmin
PHP Version: 5.5
SQL Version: 5.5.41
PostPosted: Tue Feb 03, 2015 2:48 am Post subject: No icon Re: Arcade Center Chrome fix Reply with quote

 its  also  explorer  that  screws  things  up,  I  hope  this  fix  will  help
 
 I  have  the  horizontal  issue  and  I  cant  seem  to  fix  it,  anyone  has  an  idea  or  fix  for  it?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
coRpSE
Site Admin
Site Admin
Xtreme Developer
Xtreme Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Dec 24, 2008
Posts: 1397
Location: Back of your mind!!!
Reputation: 212
votes: 11
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: 11.42.0 (build 23)
PHP Version: 5.4.24
SQL Version: 5.5.37-35.1-log
PostPosted: Tue Feb 03, 2015 5:20 am Post subject: No icon Re: Arcade Center Chrome fix Reply with quote

  hp2001  wrote  (View  Post):
its  also  explorer  that  screws  things  up,  I  hope  this  fix  will  help
 
 I  have  the  horizontal  issue  and  I  cant  seem  to  fix  it,  anyone  has  an  idea  or  fix  for  it?

 
 I  don't  see  the  center  block  on  your  site  to  see  what  the  issue  is,  but  I  have  not  seen  any  issues  with  it  on  IE,  but  if  you  put  it  on  your  site,  maybe  I  can  see  what  is  doing  it.  I  also  suggest  you  also  test  it  to  see  if  it  is  doing  that  on  all  themes,  not  just  that  one  your  using.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
hp2001



Gender: Gender:Male
Joined: Sep 02, 2009
Age: 52
Posts: 52
Location: Netherlands
Reputation: 7.1
netherlands.png


Status: Offline
Web Control Panel: DirectAdmin
PHP Version: 5.5
SQL Version: 5.5.41
PostPosted: Tue Feb 03, 2015 5:27 am Post subject: No icon Re: Arcade Center Chrome fix Reply with quote

 I  can  use  the  block,  but  as  soon  as  I  change  my  theme  I  loose  my  right  blocks  and  can  only  see  my  left  and  first  center  block  nothing  else,  its  not  that  I  need  to  change  my  theme  but  it  would  be  nice  if  I  could  have  the  option  to  do  so
 
 I  have  about  12  category's  in  my  arcade
 
 Ps.  I  have  also  tried  chrome  and  firefox  they  also  give  the  same  error
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
coRpSE
Site Admin
Site Admin
Xtreme Developer
Xtreme Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Dec 24, 2008
Posts: 1397
Location: Back of your mind!!!
Reputation: 212
votes: 11
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: 11.42.0 (build 23)
PHP Version: 5.4.24
SQL Version: 5.5.37-35.1-log
PostPosted: Tue Feb 03, 2015 6:05 am Post subject: No icon Re: Arcade Center Chrome fix Reply with quote

 What  theme  are  you  trying  to  use  that  breaks?
 
 Overall,  if  you're  having  a  horizontal  issue,  just  do  this  change.
 
 Open  the  block  and  find  on  line  222:
         
Code: <marquee  behavior=  \"scroll\"  align=  \"center\"  direction=  \"left\"  width=\"100%\"  
 
 and  in-line  you  will  see  the  width=\"100%\",  just  change  that  to  what  ever  width  you  want,  maybe  something  like,
 
 width=\"500px\"
 
 Other  than  that,  i  see  others  using  it  with  no  issue  on  their  site.
 What  exactly  is  the  error  you  are  getting?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sponsor
hp2001



Gender: Gender:Male
Joined: Sep 02, 2009
Age: 52
Posts: 52
Location: Netherlands
Reputation: 7.1
netherlands.png


Status: Offline
Web Control Panel: DirectAdmin
PHP Version: 5.5
SQL Version: 5.5.41
PostPosted: Tue Feb 03, 2015 6:20 am Post subject: No icon Re: Arcade Center Chrome fix Reply with quote

 it  depends...  sometimes  my  rightblocks  disappear  and  the  next  all  my  center  blocks  are  gone  except  the  first  in  line,(arcade  would  be  the  second)  it  still  is  affected
 
 I  have  set  it  on  100px  and  it  seems  to  cleared  to  normal  for  FF  and  chrome,  only  explorer  is  still  not  working  great  but  ok  its  explorer  after  all  what  can  I  expect  Rolling Eyes   Laughing  atleast  im  getting  closer  to  a  solution,  thx  for  helping  me  in  the  right  direction
 
 I  outlined  the  most  of  that  part  so  now  I  don't  have  a  scrolling  horizontal  category  line  and  no  text,  but  still  in  explorer  I  keep  getting  the  error  so  I  guess  its  something  else  that's  bugging  it
 
   update*
 I  fixed  it  with  a  block-Arcade_Center.php  from  nuke  platinum,  all  seems  to  be  working  now,  im  to  busy  with  the  Dutch  translation  now  but  I  will  look  into  it  what  or  why  this  makes  it  work,  at  least  thx  for  pointing  me  in  the  right  direction
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
coRpSE
Site Admin
Site Admin
Xtreme Developer
Xtreme Developer



Gender: Gender:Male
Joined: Dec 24, 2008
Posts: 1397
Location: Back of your mind!!!
Reputation: 212
votes: 11
usa.png


Status: Offline
Web Control Panel: 11.42.0 (build 23)
PHP Version: 5.4.24
SQL Version: 5.5.37-35.1-log
PostPosted: Tue Feb 03, 2015 11:27 pm Post subject: No icon Re: Arcade Center Chrome fix Reply with quote

 glad  to  help.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.   printer-friendly view   Thank Post    Evolution-Xtreme Forum Index ->  Quick fixes All times are UTC - 5 Hours
Page 1 of 1


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Related topics
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts New Ventrilo Block In the works... 5 McGyver 3050 Fri Dec 23, 2011 1:06 am
odoiel View latest post
No new posts Error Log - Module PDO already loaded 9 tsac 5752 Sat Jul 16, 2011 6:03 am
tsac View latest post
No new posts Forums Header Already Sent Errors 2 ClanJC 3375 Mon Jan 17, 2011 4:12 pm
Wicked View latest post
No new posts New install - Site works with Errors... 1 xShades 1664 Tue Oct 12, 2010 8:47 pm
SgtLegend View latest post
 




Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
EvoXtreme Theme by SgtLegend ©
Forums ©